Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Rimelige ansiktsmasker under 200 kr

Gi fuktighet i dybden? Eller motvirke pigmenteringer og fine linjer? En ansiktsmaske klarer det meste. Hos KICKS finner du et stort utvalg av rimelige ansiktsmasker under 200 kr. Her er ti utmerkede kjøp!

Å smøre inn huden med en fuktighetsgivende ansiktskrem hver dag er viktig for at huden din skal føles og se så bra ut som mulig. Men noen ganger, når huden strammer eller føles ute av balanse, kan ansiktet trenge en ekstra boost av pleiende og fuktighetsgivende ingredienser. Det er her ansiktsmasker kommer inn, fordi de ofte har en rikere konsistens og har et høyere innhold av nyttige komponenter enn din daglige fuktighetskrem. Ansiktsmasker kan skreddersys etter både din hudtype og dine eventuelle hudproblemer. Vil du ha mer glød i huden?

Gir matt og balansert hud

Dyptrensende ansiktsmaske som både fjerner smuss og urenheter og demper uønsket glans. Den kremete formelen inneholder blant annet absorberende leire, rengjørende aktivt kull, talgregulerende vitamin B6 og kjølende peppermynteolje. Et godt kjøp både for deg som vil balansere en fet hud eller tilbringer mye tid i miljøer med mye eksosgasser og annen forurensing.

Fukt og eksfoliering

Multivirkende ansiktsmaske som både tilfører fukt og pleie samt har en eksfolierende og lysnende effekt. Inneholder blant annet fuktighetsgivende sheasmør og jojobaolje, samt sukkerkorn og enzymer fra jordbær- og ananasekstrakt og lysnende vitamin C. Resultatet er en dobbel eksfoliering som gir forbedret struktur og en dempet effekt på pigmentflekker.

Dyptrensende og balanserende

Vegansk leiremaske som både har en dyptrensende effekt og balanserer huden. Ved hjelp av blant annet tea tree-olje, bekjempes urenheter, samtidig som BHA-syre fra hvitpilbark eksfolierer huden og gjør den strålende myk og vakker. Inneholder 95 % naturlig innhold, for eksempel mykgjørende jojoba. Et godt kjøp for en litt fetere hud som ofte får urenheter. En bestselger som er produsert i Sverige.

Skånsom eksfoliering 

Ansiktsmaske som både virker eksfolierende og dyptrensende. Skal påføres ren og tørr hud, tørke inn og deretter dras av. Inneholder blant annet rengjørende leire, beroligende ekstrakt fra centella asiatica og forfriskende mentol. Et perfekt kjøp for deg som ønsker å eksfoliere og rense huden dybden uten å bruke skrubbekorn eller syrer.

Gir glød og energi

Hvis du vil gi huden ny energi med strålende glød, er dette et godt kjøp. Ansiktsmasken gir umiddelbart en følelse av fornyet energi og får trøtt hud til å raskt se friskere, piggere og naturlig rosenrød ut. Blant ingrediensene finnes beskyttende antioksidanter, tranebærolje og velgjørende gurkemeie samt skånsomt eksfolierende tranebærfrø som gir huden vakker glød.

Vakker hud mens du sover

Mykgjørende ansiktsmaske som skal påføres like før leggetid. Den myke og deilige formelen inneholder blant annet mangosmør, som er rikt på nyttige fettsyrer og tilfører pleie i dybden. Her finnes også allantoin som har en beroligende effekt, glyserin som tilfører ekstra mykhet og agurkekstrakt som virker fuktighetsgivende. Passer alle hudtyper, spesielt tørr hud som trenger fuktighet.

Myk hud med metallisk twist

Holografisk peel off-mask som skal påføres på tørr hud, tørke inn og deretter dras av. Ansiktsmaske som bidrar til å gi huden fuktighet, friske den opp og gir fantastisk glød. Inneholder blant annet oppstrammende kollagen og pleiende ekstrakter fra eukalyptus og grapefrukt. Resultatet er myk hud med godt med fuktighet som har fått en nydelig glød og ny spenst.

For strålende glød

Eksfolierende ansiktsmaske som kan brukes en-to ganger i uken. Fjerner døde hudceller og gir ansiktet ditt strålende glød, samtidig som cellefornyelsen får et løft og huden føles ungdommeligere. Inneholder 93 % naturlige ingredienser, blant annet sitronvann og grønn te, samt AHA-syre, PHA-syre og vekstbasert kollagen. En helt vegansk favoritt som er produsert i Sverige.

Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331