Kjøp den beste leppebalsamen for tørre lepper hos KICKS! - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
Kjøp verdens beste leppebalsam hos KICKS!

Kjøp verdens beste leppebalsam hos KICKS!

Hvis leppene dine føles tørre og ru, er en fuktighetsgivende og mykgjørende leppebalsam din beste venn. Velkommen til å handle den beste leppebalsamen hos oss på KICKS!
Del

Hos KICKS finner du leppebalsam som får best i test 

Tørre og ru lepper er et like vanlig som lite velkommen gissel hele året, fordi kalde vintertemperaturer eller varme solstråler om sommeren kan tørke ut leppene og føre til at de føles ru, stive, stramme og kanskje til og med sprekker. Ikke nok med at tørre lepper føles ubehagelig, det blir også vanskelig å påføre leppestift og lipgloss med et fint resultat. Hvis du vil gjøre leppene myke og fine, er en fuktighetsgivende, mykgjørende og beskyttende leppebalsam derfor en god investering. Hos KICKS finner du et stort utvalg av både ufargede og fargede leppebalsamer som både beskytter mot vær og vind, virker fuktighetsgivende og gjør munnen like vakker som den føles. Velkommen til å handle leppebalsam i din nærmeste KICKS-butikk eller på nettet!  

For en fyldigere følelse 

Mykgjørende leppebalsam som både virker fuktighetsgivende og gir leppene en fyldigere følelse. Power-Full Plump Lip Balm Big O tilpasser seg også din naturlige leppefarge, og skaper en skreddersydd og helt unik nyanse. Ved hjelp av peptider, får leppene en fyldigere effekt, samtidig som gresskarfrøolje bidrar til å gi fuktighet og smidighet. Gir en naturlig til lett dekningsgrad. 

Ikonisk bestselger 

Luksuriøs leppebalsam som er beriket med åtte forskjellige vitaminer, mineraler og nyttige næringsstoffer. Eight Hour Nourishing Lip Balm er en ikonisk bestselger som både skjemmer bort leppene med deilig fuktighet og beskytter mot fremtidig uttørking. I tillegg er den unike formelen beriket med UV-beskyttelse mot både UVA-stråler og UVB-stråler. Gir en blank, transparent dekningsgrad.

For en oppfriskende følelse 

Mykgjørende leppebalsam som har lindret tørre lepper siden 1991. Beesvax Lip Balm inneholder kokosolje og solsikkeolje, velgjørende ingredienser som er rike på essensielle fettsyrer og vitaminer. Den behagelige formelen består også av bivoks og beroligende vitamin E, samt peppermynteolje som gir en forfriskende følelse. Resultatet er myke og deilig smidige lepper. Gir en gjennomsiktig dekningsgrad. 

Beriket med beskyttende honning 

Pleiende leppebalsam som gir pleie, beroliger, reparerer og beskytter tørre lepper. Rêve De Miel Ultra-Nourishing Lip Balm inneholder mykgjørende og beskyttende sheasmør og honning, samt helbredende vegetabilske oljer og beskyttende vitamin E. Den deilige duften av honning og grapefrukt er en litt ekstra fin bonus. Gir en gjennomsiktig dekningsgrad.  

Deilig smøraktig konsistens 

Fuktighetsgivende leppebalsam som både pleier leppene og gir dem fuktighet. Lait Corporel Beurre De Lèvres Lip Balm gir leppene en myk og fyldigere følelse med en herlig smøraktig konsistens. Blant de velgjørende ingrediensene finnes fem ulike vegetabilske oljer og akasiesukker, samt ekstrakt fra fersken, sitron og rose. Gir en transparent, matt dekningsgrad og passer perfekt under makeup.   

Vegansk favoritt for myke lepper 

Mykgjørende leppebehandling som både gir fuktighet og pleier leppene. Smooch! Nourishing Lip Treatment Inneholder en perfekt kombinasjon av beskyttende sheasmør og mykgjørende nypeolje som sammen gjør munnen deilig myk og blank. Den veganske formelen er produsert i hudpleiemekkaet Syd-Korea. Gir en transparent dekningsgrad.  

For fuktighet og beskyttelse 

Pleiende og mykgjørende leppebalsam som virker beskyttende mot tørre og ru områder og sprekker. Hydra-Essentiel Moisture Replenishing Lip Balm inneholder en smeltende balsam som umiddelbart gir fuktighet til og myker opp leppene, samt beskytter dem mot tørrhet. Blant ingrediensene finnes blant annet voks fra lotus og kakaoekstrakt, som sammen virker beskyttende og gir pleie. Gir en transparent dekningsgrad med vakker glans.  

Beriket med næringsrike oljer 

Vegansk leppebalsam som omslutter leppene med deilig fuktighet. Oh Whale! Lip Balm er beriket med næringsrike oljer, inkludert olje fra avokado, samt beskyttende sheasmør som sammen gjør og holder huden fantastisk myk og smidig. Finnes i flere flatterende nyanser og gir en lett dekningsgrad med en transparent følelse.  

Med naturlige ingredienser 

Kremet leppebalsam som også fungerer som en velgjørende nattmaske for leppene. Drink Up Nourishing Avocado Lip Butter inneholder hele 94 prosent naturlige ingredienser, blant annet fra avokadoolje og aprikosolje, samt mangofrøsmør. Resultatet er deilig myke og smidige lepper som både beskyttes mot uttørking og gir en fantastisk glans. Gir en transparent dekningsgrad med glans. 

Del
Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2023Kundeservice 955 10 331