Kjøp den beste ansiktsmasken for glow hos KICKS! - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Nå får du 20% på ALT fra Morphe på kicks.no t.o.m 26.03!

Kjøp den beste ansiktsmasken som gir glow hos KICKS!

En glødgivende maske byr både på fantastisk fuktighet og misunnelsesverdig glød, det gir ansiktet en mer våken og friskere følelse på kort tid. Se gjerne etter effektive syrer, fuktighetsgivende komponenter og glødgivende ingredienser for å gi ansiktet en like misunnelsesverdig som naturlig glød. Velkommen til å handle de beste ansiktsmaskene som gir glow hos KICKS!
Del

Hva er en ansiktsmaske som gir glow?

Hvis du titter i speilet, ser du våken og ganske nydelig ut, eller føles ansiktet ditt ganske trett og gustent? Sjansen er stor for at svaret er det siste, ikke minst i de kalde og mørkere månedene når solen ofte glimrer med sitt fravær. Hvis du raskt vil gi ansiktet en forfriskende boost, er en glowgivende ansiktsmaske, som også kan kalles glødgivende, en litt ekstra god investering for hudpleierutinen. Ikke bare fordi glødgivende ansiktsmasker ofte inneholder lysreflekterende pigmenter som raskt frisker opp huden, de er som regel også utstyrt med fuktighetsgivende og pleiende ingredienser som også tilfører naturlig glød. En kombinasjon som gjør at huden både føles og ser litt bedre ut. Hvis du er nysgjerrig på glødgivende ansiktsmasker, er et godt tips å se på varianter som heter noe med “glow”, og som gjerne er beriket med fuktighetsgivende og glødgivende ingredienser som fuktighetsgivende hyaluronsyre, essensielle fettsyrer, peptider, eksfolierende syrer som AHA-syre og PHA-syre og ikke minst vitamin C, sistnevnte en stjerne når det gjelder å skape misunnelsesverdig glow i huden. En glødgivende ansiktsmaske skal som regel påføres én gang i uken, noen ganger oftere. Les og følg alltid instruksjonene på baksiden av ansiktsmasken for å oppnå beste resultat. Hos KICKS finner du et stort utvalg av ansiktsmasker som gir deg glow, både i din nærmeste KICKS-butikk og på nettet.

Farvel, gusten hud og hallo, fantastisk glød! Her er de beste ansiktsmaskene som gir glow

Dobbeltvirkende favoritt

Dobbeltvirkende ansiktsmaske som både eksfolierer og gir huden fuktighet i dybden. Feed Your Soul Love U A Latte Coffee Glow Mask kan brukes både som ansiktsmaske og ansiktspeeeling, begge bruksmåtene skaper hud som føles fuktighetsmettet med fantastisk glød. Den behagelige gelformelen er helt vegansk og inneholder blant annet malte frø fra kaffeplante, kaffefrøolje, hyaluronsyre og glyserin.

Renser, eksfolierer og gir fuktighet

Dyprensende og eksfolierende ansiktsmaske som både tilfører fuktighet og forfiner hudteksturen. AHA + PHA Face Peeling Mask fjerner døde hudceller, virker rengjørende og beroligende samt tilfører herlig glød ved hjelp av blant annet AHA-syre, PHA-syre, sitronvann, grønn te og plantebasert kollagen. La virke i to−tre minutter, og skyll av med lunkent vann.

Skaper glow om natten

Glødgivende og eksfolierende ansiktsmaske som skal virke mens du sover. GlowRenew Nightlab Mask gir huden en silkeaktig tekstur, der den veganske formelen er beriket med lysnende og glødgivende vitamin C, eksfolierende AHA-syre og PHA-syre samt mykgjørende glyserin. Påfør om kvelden, så våkner du opp med en mer våken og friskere hud som er full av glød.

Gir umiddelbar og langvarig glød

Fuktighetsgivende ansiktsmaske i en behagelig gelkonsistens som gir umiddelbar glød og klarere hud over tid. Ginzing Glow-Boosting Mask er en leave-on-mask som er beriket med blant annet vitamin C, Mineral Optics, forfriskende koffein og ginseng, mykgjørende glyserin og Origins unike 3-Glow Complex som skaper ekstra glød og frisk glow i huden.

For fuktighet og vakker glød

Fuktighetsgivende og svenskprodusert ansiktsmaske som både pleier huden og virker utjevnende på hudtonen. Instant Glow Day Mask har en helt vegansk formel som er beriket med Micro-Shimmer-Complex, et flatterende og lettfordøyelig pigment som passer for alle hudtoner, samt mykgjørende glyserin og ekstra fuktighetsgivende hyaluronsyre. Resultatet er et ansikt som føles jevnere, mer fuktighetsmettet og vakkert strålende.

Med nordiske ingredienser

Vegansk, eksfolierende og glødgivende maske som raskt gir liv til matt og trøtt hud. Nordic-C Fresh Glow Brightening Gel Mask er blant annet beriket med skånsomme og naturlige AHA-syrer fra nordisk multeeddik, glødgivende vitamin C fra nordiske multer og fuktighetsgivende arktisk kildevann. Huden får en fuktighetsmettet følelse og en naturlig glød som føles ekstra frisk. Kan brukes en−to ganger i uken.

Fungerer under makeup

Fuktighetsgivende ansiktsmaske som du kan bruke under makeup. Morning Luster Face Mask kan påføres daglig eller etter behov når huden din trenger ekstra fuktighet og glød. Inneholder blant annet mykgjørende glyserin, styrkende squalane og sitronvann som gir en mykere og mer fuktighetsmettet følelse med vakker glow. Hvis du vil, kan du supplere med en ekstra fuktighetskrem for ekstra fuktighet.

For rask og glødgivende boost

Hurtigvirkende ansiktsmaske som gir huden en glødgivende boost på bare ti minutter. Oxygen-Glow Mask glatter ut huden, tilfører deilig fylde, gir en jevnere hudstruktur, fuktighet i dybden og minimerer fine linjer og pigmentflekker. Den myke formelen tetter ikke til porene og er beriket med blant annet drenerende L-enzym, mykgjørende glyserin og fuktighetsgivende hyaluronsyre.

Med veganske og økologiske ingredienser

Økologisk og vegansk ansiktsmaske som mater huden med fuktighet og gir den en mykere og fyldigere følelse med vakker glød. Noni Glow Sleeping Mask booster hudens fuktighetsnivå mens du sover, reduserer også fine linjer og rynker, virker beroligende og reduserer rødhet. Den putesikre formelen inneholder blant annet økologisk sertifisert tremella fuciformis, kokosmelk, fingerlime og ekstra fra kakaoplomme.

For beskyttelse, fuktighet og herlig glow

Fuktighetsgivende arkmaske som både mykgjør huden og gir den fantastisk glow. Vitamin Happy Facial Mask er blant annet beriket med lysnende og glødgivende vitamin C, beskyttende vitamin E, fuktighetsgivende hyaluronsyre og beroligende niacinamid for en mykere og mer balansert hud med vakker glød. Påfør den veganske masken på tørr og ren hud og la virke i 20−30 minutter for beste effekt.

Del
Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort