Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Hudpleietrend: Probiotika & Prebiotika

En av de største hudpleietrendene akkurat nå er å ta hånd om den nyttige mikrofloraen som lever på huden vår. Vi forklarer hvordan hudens mikrobiom fungerer, og hvorfor det har godt av pro- og prebiotika.

HVA ER MIKROBIOM? Mikrobiom er hudens naturlige samling av mikroorganismer og fungerer som en slags immunsystem som tar hånd om betennelser og beskytter mot ytre påkjenninger. Det sørger for at gode bakterier, som også kalles probiotika, trives og holder huden i balanse. Når hudens mikrobiom er i ubalanse, får du lettere tørr, rød eller reaktiv hud.

HVORDAN PÅVIRKES MIKROBIOMET AV PRE- OG PROBIOTIKA? Probiotika er de gode bakteriene i hudens mikrobiom, som bidrar til at huden har det bra. Prebiotika fungerer som næring for dem. Ved å tilsette pre- eller probiotika i hudpleieprodukter skaper vi bedre forutsetninger for de gode bakteriene på hudoverflaten, slik at de kan gjøre huden mer motstandsdyktig. Samtidig reduseres veksten av skadelige bakterier.

HVILKE HUDTYPER HAR GODT AV PRE- OG PROBIOTIKA? Alle hudtyper har godt av at mikrobiomet er i balanse, men sensitiv, stresset og irritert hud og hud som lett får kviser, har spesielt godt av at immunsystemet blir sterkere.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331