Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Hudpleie trend i 2018: Aktivt kull

Kull er den mest omtalte og trendy ingrediensen innen hudpleie akkurat nå – men det er langt ifra en nyhet. Kull har blitt brukt til dyprensing av huden i flere tusen år. Vi forklarer hvordan!

Allerede for 3500 år siden la egypterne kul eyeliner med kull, men de brukte det også for å få en sunnere, penere hud. Kullet fungerer nemlig til mer enn bare en pent innrammende sverte, det har også en antibaktriell, legende og rensende effekt. Det er grunnen til at kull også i dag brukes på legevakten ved forgiftninger. I disse dager gjør kullet et storslått comeback i hudpleien, som nøkkelingrediens i dyprensende produkter.

Hvordan fungerer det?
Det høres kanskje merkelig ut at kull kan rense huden din, men den kulltypen som brukes innen hudpleie og medisin er ikke samme type kull som du fyrer opp grillen med. I hudpleie og medisin brukes aktivt kull – et kull som er varmet opp i oksygenfattig miljø, så konsentrasjonen av rent kull øker. Det aktive kullet har en ekstrem evne til å trekke til seg andre stoffer, og fungerer nærmest som en magnet på smuss, fett og forurensninger. Det er forklaringen på hvorfor kull så effektivt renser huden i dybden. I tillegg til den dyptrensende superkraften, er aktivt kull også betennelsesdempende og antibakterielt. Det er ekstra bra hvis du har problemhud eller akne.

Kan alle bruke hudpleie med kull?
Kull brukes først og fremst i ansiktsrenser, ansiktsmasker, peelinger og såper, altså hudpleieprodukter som gir en dyptrenset følelse og en hud full av ny glød – og det vil vel alle ha? Produkter med kull er ekstra bra for fetere eller akneutsatt hud. Hvis du røyker eller bor i en by, der luftforurensning er en del av hverdagen, får du også fin effekt av hudpleieprodukter med aktivt kull. Du som har en tørrere hud kan selvfølgelig også bruke kull, men begrens det til én gang i uken, så du ikke vasker bort for mye av hudoverflatens naturlig beskyttende oljelag.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331