Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Black Week 2022

Gjelder ikke gaveesker og kalendere.

Gjelder ikke gaveesker og kalendere.

Gjelder ikke gaveesker og kalendere.

Gjelder ikke gaveesker og kalendere.

Gjelder ikke BYREDO, DIOR, Sensai, La Mer, La Prairie, CHANEL, The Ordinary, Ida Warg, gaveesker eller kalendere og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Gjelder ikke BYREDO, DIOR, Jo Malone, Tom Ford, CHANEL, gaveesker og kalendere og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Gjelder ikke BYREDO, DIOR, CHANEL, Sensai, gaveesker og kalendere og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Gjelder ikke BYREDO, DIOR, Sensai, La Mer, La Prairie, CHANEL, The Ordinary,  Jo Malone, gaveesker og kalendere og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Black week

KICKS feirer Black Week med eksklusive tilbud innen skjønnhet, sminke og hudpleie. Fenomenet med gode tilbud i Black Week har virkelig slått gjennom i Norge, og hos KICKS finner du mengder av rabatter og ulike kampanjer på herlige produkter innen skjønnhet og beauty. Black Week hos KICKS er en stor skjønnhetsfest med gode salgspriser og eksklusive tilbud. Sørg for å holde deg oppdatert om det beste innen makeup, parfyme, hudpleie og hårpleie. Unn deg noe du lenge har ønsket å prøve, eller benytt sjansen til å gjøre et kupp før julehandelen. Disse tilbudene er perfekte for deg som elsker skjønnhet og ønsker å finne herlige produkter innen hudpleie, duft, hårpleie eller sminke til en god pris. Abonner på nyhetsbrevet vårt og følg oss på Instagram og Facebook for å få en daglig dose skjønnhetsinspirasjon og motta tilbud og nyheter med det siste innen beauty. Du kan alltid ta kontakt med KICKS kundeservice hvis du har spørsmål i forbindelse med skjønnhet eller lurer på noe om våre tilbud eller produkter. Våre kompetente hudterapeuter, makeupartister og skjønnhetseksperter står klare til å hjelpe deg med å navigere i skjønnhetsjungelen!

Black Friday hele uken

I år er Black Friday på fredag 27. november. Det feirer vi i KICKS med å tilby gode priser på sminke, hudpleie, stylingprodukter og skjønnhet. Fenomenet med Black Friday oppsto i USA og har raskt vokst i popularitet også i andre deler av verden. Uttrykket “Black Friday” kommer opprinnelig fra Philadelphia i USA og inntreffer dagen etter “Thanksgiving", som vanligvis er den fjerde torsdagen i november. I USA ble Black Friday raskt en populær høytid for den som ville gjøre et kupp på produkter til gode salgspriser. I dag er det den største salgsbegivenheten, og mange butikker holder åpent fra tidlig morgen til sen kveld, eller til og med hele døgnet. De siste årene har populariteten ført til at salgsdagen har vokst i omfang, og den pågår nå ofte en hel uke. I KICKS har vi valgt å feire Black Friday en hel uke ved å tilby gode rabatter og priser på skjønnhet og sminke. Få et forsprang i julehandelen og pass på å kjøpe julegaver eller holde utkikk etter luksuriøse produkter til gode priser som du kan unne deg selv.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331