Beste body butter for vintertørr hud - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom
Hos KICKS finner du verdens beste body butter!

Hos KICKS finner du verdens beste body butter!

øles huden vintertørr og stram? Et body butter slukker raskt tørsten hos tørr hud og gjør den deilig fløyelsmyk og strålende. Kjøp body butter hos KICKS!
1
Del

Hos KICKS kan du handle body butter som får best i test 

 At huden noen ganger føles ekstra tørr og stram er en del av livet, men i de kalde vintermånedene er den uvelkomne følelsen litt mer vanlig. Årsaken er nettopp kulden, som trekker ut fukten av huden og gjør den tørr og ru. Vi tilbringer mye tid i oppvarmet inneluft, det bidrar også til at huden raskt mister fuktighet og blir uttørket. Hvis du raskt vil gi huden fuktighet i dybden og få en fantastisk myk og glatt følelse, er et body butter et lite ekstra godt triks. Hos KICKS finner du et ekstra stort utvalg av deilig fuktighetsgivende body butter! 

Hva er et body butter? 

Et body butter, eller kroppssmør som de også kalles, kan sammenlignes med en vanlig body lotion, men har vanligvis en rikere og litt mer kremet konsistens. Formelen føles faktisk veldig lik smør, som også har gitt body butter sitt navn på engelsk. Forskjellen mellom en body lotion og et body butter er at førstnevnte ofte inneholder mer vann, og sistnevnte ofte inneholder en høyere konsentrasjon av pleiende og fuktighetsgivende ingredienser. Hvis du har litt ekstra tørr og ru hud som du vil gi fuktighet i dybden og samtidig beskytte mot ytterligere uttørking, er et kroppssmør med andre ord en liten ekstra god investering for kroppspleierutinen din. Smør inn, la tørke og nyt deluxe fuktighet! 

Handle verdens beste body butter hos KICKS!  

Pleier, beskytter og styrker huden 

Fantastisk pisket kroppssmør som raskt trekker inn i huden og har en styrkende sammensetning.  The Ritual Of Sakura Body Cream inneholder en unik blanding av pleiende vitamin E, beskyttende antioksidanter og beroligende centella asiatica som sammen både gir huden fuktighet i dybden, pleier, forbedrer elastisiteten og virker beskyttende. Rismelk og kirsebær byr også på en søt og deilig kremaktig duft.  

For en jevnere hud med glød 

Nydelig kremet kroppssmør som byr på både næring, intensiv pleie og herlig glød. Brightening Enzyme + Niacinamide Body Butter har en ekstra rik og luksuriøst fluffy formel som både gir fuktighet i dybden og trekker inn i huden uten å grise. Denne veganske bestselgeren inneholder en unik blanding av blant annet skånsomt peelende ananasenzym, glødgivende og teksturforbedrende niacinamid, samt næringsrik og fuktighetsgivende shea- og nypeolje.  

En eksotisk sommerdrøm 

Luksuriøst body butter som gir huden fuktighet i tolv timer og gir den en herlig smidig følelse. Body Butter Coconut inneholder blant annet et unikt botanisk ekstrakt og har en intenst fuktighetsgivende effekt på tørr og livløs hud. I tillegg kan den unike formelen også brukes som en behagelig avkjølende aftersun-krem. Og det beste av alt? Den nydelige og deilige duften av kokosnøtt!  

For ekstra pleie og næring 

Herlig vispet body butter som både har luksuriøs duft og tilfører rikelig med fuktighet i opptil 24 timer. Creme De Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Cream har en unik og dypt fuktighetsgivende sammensetning som til tross for sitt høye innhold av pleiende ingredienser raskt tas opp av huden uten å grise. Inneholder blant annet fuktighetsgivende og næringsrikt jojobasmør, sheasmør, soyamelk og honning. 

God for sensitiv hud 

Intensivt pleiende og reparerende kroppssmør som også lindrer hudirritasjoner.  Rêve De Miel Body Oil Balm inneholder en unik blanding av 94,3 % naturlige ingredienser, som pleiende honning, mykgjørende glyserin og næringsrik solsikkefrøolje. Den deilig kremete konsistensen blir til en luksuriøs olje på huden når den påføres. Nydelig! Et ekstra godt valg for veldig tørr og sensitiv hud. 

Bestselgende favoritt 

Fantastisk kremet og luksuriøst kroppssmør som både pleier og gir fuktighet til tørr hud. Deep Comfort Body Butter er en global bestselger som raskt absorberes av huden uten kliss og holder den fuktmettet hele dagen. Den pleiende formelen er blant annet beriket med mykgjørende glyserin og næringsrikt sheasmør. Favoritt som gjør de tørreste albuer, knær og hæler nydelig fløyelsmyke.  

Med eteriske oljer 

Rikt og herlig fyldig kroppssmør som både mykgjør, gir fuktighet, pleier og beskytter huden. Ginger Souffle Whipped Body Cream er bland annet beriket med pleiende olivenolje, grapefruktolje, riskornolje og aprikosolje som sammen gir pleie og herlig elastisitet. De eteriske oljene fra blant annet forfriskende ingefær, friske sitrusfrukter og deilig kryddernellik gir en ekstra deilig og avslappende følelse. 

Beroliger huden og gir den fuktighet 

Vegansk og deilig kremet pisket kroppssmør som pleier, beroliger, gir fuktighet til og styrker huden. Intense Nutrition Whipped Body Butter inneholder en unik formel som er beriket med næringsrikt sheasmør, beroligende havreolje og havremel, samt mykgjørende rapsolje. Her finnes også beroligende linnea-ekstrakt, irritasjonsdempende allantoin og styrkende vitamin E. Et godt valg for alle hudtyper, også sensitive.

1
Del
Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024