Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Eksperttips: Når øyenskyggen drysser

“Øyenskyggen min drysser når jeg legger sotede øyne, slik at foundation blir helt grå under øynene. Dessuten samler øyenskyggen seg i hudfoldene på øyelokket. Hva kan jeg gjøre?”

Åsa Östergren Makeupartist, KICKS hovedkontor

– Den beste måten å unngå dryssing på, er å jobbe øyenskyggen ordentlig inn i kosten før du påfører den. Bruk lokket til øyenskyggen eller håndbaken din og trykk øyenskyggen inn i kosten. Hvis du bruker mørk øyenskygge eller glitter, kan det også være lurt å sminke øynene før du legger grunnlaget. Da slipper du problemet med dryss på foundation. Hvis det likevel skulle drysse, børster du det bort med en stor pudderkost i stedet for å bruke fingrene eller en makeupsvamp. Problemet med øyenskygge som legger seg i folder på øyelokket, løser du ved å bruke en øyeprimer. Den tar hånd om oljete øyelokk, som ofte er årsaken til at øyemakeup ikke holder seg på plass.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331