Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Akkurat nå! Dobla poeng på våre mest populære merker innenfor Conscious!

Dufter for alle anledninger

Med de riktige duftnotene forsterker du looken, personligheten og en spesiell dag — eller kveld. Vi tipser om duftene du trenger i duftgarderoben din for å matche alle anledninger!

Til jobben

I arbeidstiden, hvis du har en jobb der parfyme er tillatt, passer lette og ukompliserte dufter som ikke tar for mye plass veldig bra. Sats på duftblandinger som gir en følelse av nyvasket og ikke oppfattes som tung og påtrengende. Forfriskende noter som patchouli, sitron, eple, grønn te og marine noter er diskrete i riktig komposisjon, gjerne sammen med en myk akkord av tre eller musk.

Til festen

Velg en duft som skiller seg ut og får deg til føle deg uimotståelig når det er fest. Mer intense og krydrede parfymer øker både din magnetiske energi og festfølelsen. Fyldige noter som rose, lær, eksotiske blomster, ambra og rosépepper hjelper deg å bli festens midtpunkt. Hvorfor ikke teste såkalt layering, der to eller flere dufter sprayes på i lag, for å lage din egen skreddersydde festduft?

Til daten

Når du vil føle deg flørtende, men samtidig lidenskapelig, er en forførende varm eller klassisk blomsterduft et godt valg. Myke duftnoter som vanilje, musk og hvite blomster gir et kjærlighetsfylt inntrykk, mens klassiske blomsterdufter av for eksempel rose og jasmin fremhever øyeblikkets romantikk. Gourmetdufter som søt kakao eller tonkabønne gir daten et ekstra hint av lidenskap.

Til bryllupet

Den store dagen forgylles av en signaturduft som etterlater et varig inntrykk og som for alltid får deg til å tenke på kjærlighet. Se etter en duft som føles ekstra luksuriøs, samtidig som du fremhever akkurat din personlighet. Det er også en god anledning til å satse på duodufter til deg og partneren din. Akkurat denne dagen er det også ekstra viktig med en vakker flaske, slik at bryllupsduften din kan stå på første parkett på badet ditt etterpå.

Beauty tests

Hvilken herreduft passer deg?
Hvilken dameduft passer deg?

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331