Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

De ti solvettreglene

Endelig sol! Men etter en lang og mørk vinter er det lurt med en liten repetisjon av hvordan dette med solbeskyttelse faktisk fungerer. Følg disse ti enkle solvettreglene, så kan du nyte sola med god samvittighet.

1. DU MÅ PÅFØRE MER ENN DU TROR.
En voksen kropp trenger to spiseskjeer solkrem for å oppnå den solfaktoren som er angitt på produktet.

2. BRUK SOLKREM OGSÅ I SKYGGEN.
Det er mindre risiko for å bli solbrent i skyggen eller i overskyet vær – men UVA-strålingen som forårsaker aldring av huden, trenger gjennom både skyer og vindusruter. Derfor må vi bruke solkrem også i overskyet vær og på lange bilturer.

3. IKKE STOL BLINDT PÅ MAKEUPEN.
Makeup med solfaktor blir ikke like nøye kontrollert som solprodukter. Derfor trenger du alltid en ordentlig solkrem for å være godt nok beskyttet!

4. DU MÅ PÅFØRE SOLKREM FLERE GANGER.
Når du svetter og beveger deg, forsvinner solkremen fra huden. Derfor må du påføre mer solkrem med jevne mellomrom, minst annenhver time – og etter at du har badet.

5. IKKE BRUK GAMMEL SOLKREM.
Solkrem har en holdbarhetsdato, som regel 6–12 måneder etter at produktet er åpnet. Det betyr at du må bytte ut solkrem fra sist sommer.

6. BESKYTT HUD SOM ALLEREDE HAR FÅTT FARGE.
Du kan dessverre få solskader uten at huden blir solbrent. Med andre ord trenger du alltid solfaktor – selv om du allerede har en jevn brunfarge.

7. BESKYTT HUDEN SELV OM DEN ER ROBUST.
Du kan få solskader (som pigmentflekker og rynker) selv om du ikke blir solbrent. Hudleger anbefaler minst solfaktor 30, helst 50.

8. SMØR DEG INN I GOD TID.
Det tar 20 minutter før krem med solfaktor gir full effekt.

9. IKKE STRESS FRAM FARGE.
Tallet angitt på solkremen viser hvor mye lenger du kan være i sola før du blir rød, ikke hvor lang tid det tar før du blir brun. Bekymre deg heller for at sola står for over 80 prosent av hudens aldring. Solfaktor er den klart mest effektive ingrediensen mot aldring av huden!

10. IKKE STOL PÅ SELVBRUNINGEN.
Selvbruning er en praktisk og sikker måte å bli brun på. Men husk at selvbruningsfargen ikke på noen måte beskytter huden mot å bli solbrent og skadet. Du må fortsatt bruke solkrem!

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331