Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Cera Alba – alt du trenger å vite om bivoks

Cera alba, også kjent som bivoks er en naturlig fuktighetsbevarer som beskytter huden og gjør den mer motstandsdyktig. Her forteller vi deg alt om bivoksens fantastiske fordeler!

Hva er Cera Alba? 

Kanskje du har sett ingrediensen Cera Alba på hudpleieproduktet ditt? Og kanskje du også har lurt på hva den egentlig gjør for huden din? Cera Alba er et annet navn på bivoks og produseres naturlig av bier i bikuben. Voksen er en viktig bestanddel i honningkaken, som er det stedet der biene skal lagre honningen, eggene og larvene sine. Bivoksen smelter ved en temperatur på 60 grader, og kan brukes i en rekke hud- og sminkeprodukter.  

Hvordan fungerer Cera Alba (bivoks) i hudpleie? 

Cera Alba, eller bivoks, finnes i en rekke skjønnhetsprodukter, ikke minst i hudpleie. Grunnen til at den brukes så flittig er fordi voksen beskytter huden mot dehydrering ved å legge seg som en beskyttende hinne over huden. Hinnen motvirker tap av fuktighet og beskytter også huden mot det som potensielt kan være en påkjenning for den, som kulde og miljøforurensning. Cera Alba finnes ofte i leppebalsam, leppepomader og kremer. Nedenfor har vi også listet opp noen andre imponerende fordeler.  

Antiinflammatorisk 

Cera Alba har antiinflammatoriske egenskaper som er spesielt fordelaktig for deg som sliter med hudproblemer som akne, eksem og rosacea.  

Motvirker kløe 

Har du irritert hud som klør? Da er Cera Alba en ingrediens å booste hudpleierutinen med. Bivoks beroliger irritert hud og hjelper den å bli sunn igjen.  

Gjør huden (og produktet) mykt 

Cera Alba gjør også underverker for dine beautyprodukyter! Bivoks gir produktet en myk og deilig tekstur, og bidrar til å sakte frigjøre hudpleieproduktets aktive stoffer. Den fungerer til og med som en emulgator, noe som betyr at vann og olje som vanligvis ikke vil blandes med hverandre, har evnen til å gjøre det.  

Passer Cera Alba til min hudtype? 

Cera Alba er en fantastisk ingrediens på den måten at den kan brukes av nesten alle. Til tross for sin beskyttende mekanisme på huden, er den ikke-komedogen, det betyr at du som har akneutsatt hud kan bruke ingrediensen uten at den stenger igjen porene. Bivoks er også spesielt bra for de som har tørr og irritert hud.   

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331