Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Alt om multimasking: slik gjør du

Ansiktsmasken er den nye stjernen på hudpleiescenen, og med den nye trenden multimasking får du et perfekt og skreddersydd resultat. KICKS’ hudterapeut Elisabeth Sätherlund forteller hvordan!

Hva er multimasking? 
– Jeg vil beskrive det som en metode som hjelper deg å få best mulig effekt av ansiktsmaskene. Egentlig er det ikke noe nytt. Vi hudterapeuter har lenge brukt multimasking for å kunne dekke alle hudens behov på én gang. De fleste har nemlig flere ulike behov på samme tid. Mange har for eksempel problemer med fet T-sone, samtidig som huden i kinnene er tørr. Med multimasking punktbehandler du områdene med forskjellige ansiktsmasker, noe som gir deg en mer effektiv og skreddersydd behandling. 

Hvordan gjøres det?
– Som alltid når det gjelder ansiktsmasker, er det viktig å forberede huden med en peeling som fjerner døde hudceller fra hudoverflaten, slik at masken kan trenge godt inn og virke best mulig. Om du ikke vil bruke peeling, kan du rense med Clarisonic eller Foreo, som også har eksfolierende virkning. Deretter gjelder det å identifisere hvilke behov de ulike områdene av huden har, og påføre masketyper som passer. 

Hva slags maske bør jeg velge?
– Du må som sagt ta utgangspunkt i din egen huds behov. Fuktighetsgivende ansiktsmasker passer alle og kan brukes for eksempel på tørre kinn. Dyptrensende masker, som oljeabsorberende leiremasker og avgiftingsmasker, er ekstra gode til fet og uren hud. Mange har det i T-sonen, det vil si på pannen, nesen og haken. Glem heller ikke øynene! Det finnes både kremete masker og egne pads som er spesiallaget til øyepartiet. Starskin har en maske til leppene, som tilfører fuktighet og gjør dem myke og fyldige. 

Vi som har følsom hud, kan vi bruke multimasking? 
– Absolutt. Velg gjerne en roende maske til de områdene som er følsomme og kanskje irriterte, og kombiner med en fuktighetsgivende maske på de andre områdene. 

Hva gjør jeg når jeg har tatt av maskene? 
– Jeg anbefaler alltid å bruke ansiktsvann etter en ansiktsmaske. Det nøytraliserer hudens pH-verdi og trekker sammen porene.Deretter legger du på fuktighetskrem. Unntaket er om du har brukt en arkmaske. Da skal du massere inn det siste serumet som er igjen på huden, og ikke vaske huden etterpå. 

Les alltid nøye på emballasjen for å se hva som gjelder for den masken du bruker!

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331