Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Ho ho ho! 15% ved kjøp over 399 kr på kicks.no kl. 18-24.00. Logg inn og angi koden KICKS15. Gjelder ikke juleesker, La Mer, Sensai & BYREDO. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

The One For Men Deostick 75 ml
The One For Men Deostick 75 ml

The One For Men Deostick 75 ml

Dolce & Gabbana

The One For Men er en elegant og sensuell duft som helt klart er moderne, men også en tidløs klassiker. Det er den naturlige mannlige versjonen av Dolce & Gabbana The One.
290 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
The One For Men Deostick
p731394
v36224731
Dolce & Gabbana
NOK
290

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

The One For Men er en elegant og sensuell duft som helt klart er moderne, men også en tidløs klassiker. Det er den naturlige mannlige versjonen av Dolce & Gabbana The One. The One for Men er akkurat lik Dolce & Gabbana mannen: karismatisk og forførende, elegant og sofistikert, og han tar hånd om utseendet sitt. Han er et moderne nytelsesmenneske som aldri passerer ubemerket. The One for Men er et konsentrat av eleganse og sensualitet, en duft som er både klassisk og moderne, pulserende og sympatisk. en krydret orientalsk duft som skapes av den harmoniske blandingen av tobakk og trenoter. Toppnoter av Grapefrukt, Koriander og Basilikum, et hjerte av Kardemomme, Ingefær og Appelsinblomst, med en base av Sedertre, Amber og Tobakk.
Butylene Glycol, Propylene Glycol, Alcohol Denat, Aqua, Stearic Acid, Palmitic Acid, Parfum, Octyldodecanol, Sodium Hydroxide, Farnesol, Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Citral, Geraniol.
Volum:75 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331