Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Gratulerer med dagen! 20% på all makeup fra Urban Decay, Estée Lauder, Lancôme, Clarins, Clinique, Morphe & LH Cosmetics!

Deodorant

Utsolgt online - Finn i butikk
(0)
Sol de JaneiroRio Deo Stick 57 g
199 kr
51 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Herredeodorant – velg mellom deodorant, deostick og roll-on for menn

Unngå svetteflekker på favorittskjorten og eliminer vond lukt ved å bruke en antiperspirerende (svettemotvirkende) deodorant. Deodoranten er et uunnværlig produkt på baderomshylla og hjelper deg å føle deg fresh hele dagen og kvelden. Deodoranter kommer i ulike varianter og finnes som roll-on, deostick eller deospray. Hvilken variant du velger å bruke, har ingen større betydning for funksjonen – den har samme effekt uansett form. En roll-on deodorant er en klassisk deodorant som er enkel å bruke uansett hvor du befinner deg. En deodorantstift, eller deostick, er perfekt å ha når du reiser med fly, siden den kan være med i håndbagasjen. En spraydeodorant er praktisk å bruke og tørker i løpet av et par sekunder. Uansett om du barberer deg under armene, trimmer håret eller lar det vokse fritt, beskytter en deodorant med hudpleiende ingredienser den følsomme huden under armene – spesielt etter barbering.

Vil du samtidig lukte godt? Da kan du velge en deodorant med innebygd parfyme. En velduftende deodorant hindrer ikke bare vond lukt – den gjør at du også kan dufte av din favorittparfyme. Dufter som pleier å passe godt i en deodorant, er friske og oppkvikkende dufter som for eksempel ingefær og sitrus. Hvis du vil ha en deodorant med maskulin duft, kan du satse på en deodorant basert på treaktige duftnoter av for eksempel sedertre eller sandeltre.
Tips! Match favorittparfymen med en deodorant i samme serie eller med lignende duftnoter. Når både parfymen og deodoranten har samme duft, unngår du at duftkombinasjonen kan skjære seg.

Herredeodoranter til alle anledninger

Deodoranten motvirker svette og kalles derfor ofte for antiperspirant. Både menn og kvinner har svettekjertler i armhulene som begynner å produsere svette på huden når kroppen blir varm. Væsken som kommer fra armhulene, har egentlig ingen lukt. Det er først når den kommer i kontakt med bakterier og andre organismer, at det begynner å oppstå dårlig lukt (svettelukt). Deodorantens oppgave er å absorbere bakteriene som produserer lukt, og virke bakteriehemmende. En deodorant med gode duftstoffer maskerer dessuten den dårlige lukten.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331