Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Deodorant

142 produkter
Sorter: Mest kjøpte

En god deodorant som også er antiperspirant, er en nødvendighet for alle menn. Deodoranter finnes som roll-on, deostick og deospray. Funksjonen til de forskjellige typene er omtrent den samme, det er en smakssak hvilken type du velger å bruke. Hovedsaken er at du kjøper en deodorant av høy kvalitet, som har en duft du føler deg komfortabel med. Et tips er å matche deodoranten din med din favorittparfyme av samme merke – mange av de beste parfymeprodusentene lager også deodoranter i duftseriene sine. Ved å gjøre det kan du være sikker på at kombinasjonen av produktene passer godt sammen og ikke krasjer.
Svette er kroppens forsvar mot overoppheting og lukter ikke vondt i seg selv. Det er først når svetten kommer i kontakt med hudens bakterier, at det kan oppstå såkalt svettelukt. Med god hygiene kan du redusere mengden bakterier, og med en god antiperspirant reduserer du også mengden svette på spesielt utsatte deler av kroppen. Deodorantens duft er ikke bare en god lukt, den bidrar også til å skjule en del av de mindre tiltalende duftene som kan oppstå når du er fysisk aktiv, eller når det er varmt ute.

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331