Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

Barbering

93 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Barbering for menn

KICKS er en av de ledende kosmetikkjedene i Norden og tilbyr et bredt utvalg av barberingsprodukter for menn. Hos oss finner du produkter fra populære varemerker som hjelper deg med å fjerne uønsket hårvekst. Utforsk KICKS' brede utvalg av produkter innen barbergel og barberskum, after shave, barberhøvler og barberblad – vi har alt du trenger før, under og etter barbering. Kontakt vår kundeservice eller besøk en av våre butikker for å snakke med KICKS' skjønnhetseksperter og utdannede hudterapeuter. Vi hjelper deg å finne riktige produkter til en komplett barberingsrutine.

Barberprodukter som passer for alle

Uansett om du foretrekker et glattbarbert ansikt eller vil style skjegg eller bart, har KICKS produktene til deg. Vi har engangshøvler, batteridrevne barberhøvler, barberhøvler med enkle eller flere blad, presisjonstrimmere og anti-friksjonsblad samt ekstrablad. For best mulig barberingsopplevelse anbefaler vi at du bruker en shaving creme, barbergel, barberkrem eller barberskum i kombinasjon med at du barberer deg. Det reduserer rødhet og gjør barberingen enkel, smidig og behagelig. En shaving gel kan også bidra til å berolige huden eller tilføre næring og energi. Etter barbering anbefaler vi at du bruker en after shave, skjeggolje eller barberolje for å pleie ansiktet og forsikre deg om at du kommer til å lukte godt hele dagen og kvelden. Hos KICKS finner du også hudpleieprodukter som er ekstra skånsomme og passer for deg med sensitiv hud.

Tips for å barbere og trimme skjegg

KICKS hjelper deg å lykkes med barbering og trimming uten at du trenger å bekymre deg for røde prikker, kutt, irritert eller tørr hud. For å unngå å kutte seg er det alltid best å sette av god tid til barberingen, ellers er det lett å stresse seg gjennom rutinen og glippe med barberhøvelen. Dessuten kan irritasjon eller sår få tid til å roe seg i løpet av natten hvis de skulle oppstå under barberingen. Sørg for å bytte barberblad ofte, siden en sløv egg kan irritere huden. Forbered huden før du fjerner skjeggstråene ved å ta en varm dusj og bruke en mild ansiktsrens for å fjerne smuss. Hvis du bruker en ansiktspeeling i dusjen eller når du vasker ansiktet, kan du på en effektiv måte fjerne døde hudceller og minimere risikoen for at huden blir rød. Når du er ferdig med barberingen, kan du skylle ansiktet i kaldt vann for å lukke hårsekkene. Sørg for å bruke hudpleieprodukter som beroliger huden for å unngå at den blir rød og irritert, eller at den tørker ut. KICKS har et bredt sortiment av barber- og hudpleieprodukter som er spesielt tilpasset menn, for eksempel dagkremer og nattkremer.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331