Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

Barberhøvler & barberblad

Utsolgt online - Finn i butikk
(0)
GilletteMach3 Razor Blades
175 kr
Utsolgt online - Finn i butikk
(0)
GilletteProshield Flexball Razor
199 kr
Utsolgt online - Finn i butikk
(0)
Edwin JaggerRazor Stand Chromium
219 kr
22 produkter

Barberhøvler og barberblad

Skjeggstubb, trimmet eller bart? Uansett hvilken skjeggfrisyre du vil ha, finner du riktige barberhøvler og tilbehør hos KICKS. Her finner du vanlige barberhøvler fra kjente produsenter som Gillette, men også fra luksuriøse varemerker som Edwin Jagger. Hvis du har det travelt og vil ha en rask trimming, finnes det også mekaniske trimmere som forenkler barberingen. Med en trimmer kan du også lage din egen unike skjeggfrisyre. Hos KICKS finner du også tilbehør til barberhøvler som barberblad, barberkoster og skjeggkammer. Med en barberkost kan du for eksempel forberede huden på barbering – den hjelper til med å myke opp skjeggstråene samtidig som den arbeider opp et fyldig skum hvis du bruker barberkrem. En barberkost eksfolierer også huden slik at det er enklere å oppnå et jevnt og fint resultat.

 

Skånsom barbering med riktig barberblad

For å unngå kutt og andre småsår når du barberer deg, er det viktig å tenke på å bruke riktig barberhøvel og skånsomme barberblad. En barberhøvel med svingbar design er fleksibel og praktisk å bruke når du vil komme til på vanskelige steder, for eksempel rundt haken og nesen. Kvaliteten på barberbladene er også viktig for å unngå sår. Barberblad blir sløve og dårligere over tid, så sørg for å bytte til nye, skarpe barberblad med jevne mellomrom. Enkelte barberblad er også utstyrt med en mykgjørende stripe som frigjør fuktighetsgivende ingredienser i kontakt med vann og gjør barberingen ekstra skånsom. Dessuten tilfører stripen også fuktighet og næring til huden.

 

Tradisjonell barberhøvel og vanlig barberhøvel hva er forskjellen?

I gamle dager brukte man andre produkter til barbering enn de vi er vant til i dag, og den vanlige barberhøvelen som vi bruker nå, eksisterte ikke. I stedet brukte man det vi i dag kaller en tradisjonell barberhøvel, som i motsetning til en vanlig barberhøvel har et barberblad som er skarpt på to sider, og som settes inn i en holder. Den tradisjonelle barberhøvelen har blitt et populært alternativ til den vanlige barberhøvelen takket være sin stilige og retroinspirerte look. Det finnes også de som synes at den tradisjonelle barberhøvelen gir et jevnere resultat og ikke er like irriterende for huden.

 

Slik unngår du røde prikker og utslett følg våre tips!

Etter barbering på følsomme områder, for eksempel i armhulene og på overleppen, kan det komme små røde prikker – også kalt barberkviser. Røde prikker kan også oppstå etter barbering på mindre følsomme områder, som i ansiktet og på leggene – det er avhengig av hudtype og hvor sensitiv huden er. De røde prikkene er et resultat av inngrodde hår som fører til at hårsekken blir betent, noe som ofte skaper irritasjon og ubehag. Men det er mulig å redusere barberkviser og risikoen for at de skal oppstå på. Følg våre tips under!

 1. Rengjør huden grundig før barbering for å fjerne smuss og eventuelle bakterier.
 2. Bruk varmt vann når du barberer deg – det myker opp huden og skjeggstråene.
 3. Avslutt med å påføre et fuktighetsgivende og eksfolierende produkt på det barberte området. Hos KICKS finner du et bredt utvalg av hudpleieprodukter for menn.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331