Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

Barberingsgel & barberingsskum

52 produkter
Sorter: Mest kjøpte
Under barbering - Barberingsgel/barberingsskum Barberolje, barbersåpe eller barbergel er effektive barberingsprodukter som gjør at høvelen kommer lettere til og glir bedre. En barbergel er gjennomsiktig og gjør det enklere å barbere rundt ansiktets konturer. Barberskum egner seg godt til kraftig skjeggvekst, da skummet gjør skjeggstråene mykere og gjør det enklere å barbere mye og grovere skjeggvekst. En shaving cream/barberkrem skaper et deilig skum og passer godt til tett og hudnær barbering. For deg med sensitiv hud finnes det barberskum og barbergel som er skånsomme mot hud som lett blir irritert. Prøv deg frem for å finne din favoritt.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331