Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Bulldog Skincare Kit For Men

Bulldog Skincare Kit For Men

Bulldog

Bulldog Original Wash Bag er den perfekte gaven for han!
269 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Bulldog Skincare Kit
p89074608
v89074609
Bulldog
NOK
269

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Bulldog Original Wash Bag er den perfekte gaven for han! Toalettmappen inneholder:
- Bulldog Original Face Wash: En skånsom rengjøringsgelé som tar bort smuss, overflødig fett og døde hudceller. I motsetning til såper med høy pH-verdi tørker ikke Bulldog Face Wash ut huden.
- Bulldog Original Moisturiser: Absorberes raskt uten at ansikt og hender føles fete etter bruk. Med 8 eteriske oljer, Aloe Vera, grønn te og Camelinaolje. Grønn te er velkjent for sine antioksiderende egenskaper. Den inneholder fytokjemikalier som f.eks. polyfenoler og koffein. Det er påvist at den reduserer frie radikaler og derfor bidrar til å bremse aldringsprosessen.Inneholder effektive ingredienser som gir huden fuktighet.
- Bulldog Original Shower Gel: En oppfriskende og gjenfuktende dusjgel med pleiende Aloe Vera og svalende mentol. Med naturlige rengjøringssubstanser som ikke tørker ut huden. Inneholder 7 essensielle oljer som gir en frisk og maskulin duft. Vær god mot huden din. Våre produkter inneholder ikke parabener, natriumlauretsulfat, kunstige fargestoffer, syntetiske duftstoffer eller ingredienser fra animalske kilder.