Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Hypnôse Drama Mascara 01 Black
Hypnôse Drama Mascara 01 Black
Hypnôse Drama Mascara 01 Black
Hypnôse Drama Mascara 01 Black
Hypnôse Drama Mascara 01 Black
Hypnôse Drama Mascara 01 Black
20% ved kjøp av 2 øyeprodukter

Hypnôse Drama Mascara 01 Black

Lancome

En volummascara for dramatiske, fyldige vipper. Den bøyde børsten, som er et resultat av Lancômes avanserte forskning, gir optimal kontakt med hver øyenvippe.
310 kr
01 Black
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ragnhild | 09-04-2019
Min favorittmascara de 10 siste årene. Jeg har prøvd mange og vender alltid tilbake til denne. Jeg får lange, separerte vipper med masse volum uten at det klumper seg. Den drysser ikke og tåler fuktige øyne. Lett å fjerne med f eks Bioderma.
Elina | 24-02-2018
Gir perfekt volum, form og lengde. Har ikke kommet over bedre eller like bra som denne! Meget fornøyd. Det som trekker litt ned er at det flasser litt etter en stund (men da har det godt en del timer).
Daria | 21-02-2018
Favoritt maskara har brukt disse mascaraene fra lancome snart i 9 år og klarer ikke og gå over til noe annet pga andre føler jg ikke er like bra som lancome sine maskara.denne gir bra med volum og fylde og lengde til vippene irriterer ikke yøenene og tyngder ikke. denne skuffer aldri

Mer Informasjon

En volummascara for dramatiske, fyldige vipper.
Den bøyde børsten, som er et resultat av Lancômes avanserte forskning, gir optimal kontakt med hver øyenvippe. Hårene er myke som silke og har en firkantet form som gir en jevn fordeling av produktet. Mascaraen fester seg umiddelbart på øyenvippene takket være den silkemyke og voksberikede formelen.
Påfør mascara fra rot til tupp. Før børsten i en sikksakkbevegelse for å fordele mascaraen og få separerte vipper.
Volum:6 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331