Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Ultra Shine Lip Gloss Pink Gulit

Ultra Shine Lip Gloss Pink Gulit

Tom Ford

Skjem bort leppene med fuktgivende og funklende glans som gir de mest uimotståelige lepper. Den silkemyke og kremete konsistensen glir lett over huden og holder i timevis.
435 kr
Pink Gulit
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Ultra Shine Lip Gloss
p89582650
v89582657
Tom Ford
NOK
435

Omtaler

Karine | 05-02-2018
Denne lipglossen var veldig, veldig god. De var godt pigmentert, lett å påføre og akkurat passe "klissete". Ikke så mye at det føles som lim, men ikke så glatt at den forsvinner med en gang. Jeg kjøpte pink guilt som er en unik farge. Veldig fornøyd, og syns de er verdt pengene.

Mer Informasjon

Skjem bort leppene med fuktgivende og funklende glans som gir de mest uimotståelige lepper. Den silkemyke og kremete konsistensen glir lett over huden og holder i timevis. Kan brukes alene eller over Tom Ford lip color dersom du ønsker en fyldigere look.
Farge:Brun
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331