Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain 7 Nu Interdit
Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain 7 Nu Interdit

Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain 7 Nu Interdit

Yves Saint Laurent

YSLs nye flytende leppefarge: Tatouage Couture En revolusjonerende sammensetning for matt, effektfull farge med en lett, naken følelse.
350 kr
7 Nu Interdit
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

H | 16-03-2019
Jeg kjøper alltid denne, den sitter veldig fint på og varer lenge. Anbefales
Ida | 13-03-2018
En av mine favoritter når det kommer til liquid lipstics. De sitter så fint på, og fader på en så fin måte at man ikke trenger å bekymre seg for å ta på mer hele tiden. Den fukter godt, og alle fargene er bare helt elsk😍
Marte | 12-03-2018
Veldig komfortabel å ha på og tørker ned til en matt finish. Smitter litt over, så den trenger noen touch ups gjennom dagen om man spiser eller driker, men sitter likevel veldig godt på. En favoritt, anbefales!

Mer Informasjon

YSLs nye flytende leppefarge: Tatouage Couture En revolusjonerende sammensetning for matt, effektfull farge med en lett, naken følelse. Tatover YSLs Tatouage Couture på leppene for en saftig ultramatt look. Når sammensetningen glir på leppene vil du knapt merke det, siden produktet er hurtigtørkende og ikke smitter over. Skjem bort leppene i perfekte, polerte rosanyanser og vakre plommefarger. Den spatellignende applikatoren gir samme nøyaktighet som en liner og med kontrollen til en børste, for perfekt definerte lepper med hver påføring. Den blekklignende sammensetningen sitter på leppene i 8 timer, helt uten behov for å friske opp fargen.
Farge:Beige
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331