Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 50% på Lancome Hydra Zen Day Cream & 30% på Foreo Mini Luna 2! Vi har også fri frakt med Bring & Helthjem.

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss Naked

Vurderinger
Velg farge
Naked
Pris
215 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss
p90169023
v90169027
Urban Decay
NOK
215
Urban Decays Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss er ultra-skinnende, silkemyk å påføre og gir en langvarig komfort, og er ikke tacky.
UDs fuktighetsgivende lipgloss er beriket med E-vitaminer og peppermynteolje som nærer leppene og har en forstørrende effekt. En smak av lekker vanilje-mynte. Og vent til du ser lineup`en; uansett hvilken glossfrekvens du er på, finner du din egen Hi-Fi. Få alt fra dristige og levende til myke nøytrale med fire forskjellige effekter - metallisk, holografisk, kremet og skinnende kremet.
Og ikke minst en gloss som er både sexy og behagelig! Hi-Fi Shine Lipgloss gir en ultraskinnende farge som ikke klisser eller smitter og som umiddelbart får leppene til å se større ut. UDs skyggerekke er fylt med rene, glitrende og pigmentrike alternativer for å fremheve din look.
UDs brede utvalg av skygger inkluderer alt fra mykt til skrikende. Denne lineup`en har et så bredt spekter at skyggene ser bra ut på enhver hudtone. Prøv de holografiske skyggene (som SPL og Snapped), den nøytrale must-have Naked, eller Obsessed, den perfekte universale lyserosa.
Den slanke, moderne tuben er gjennomsiktig, så det er lett å velge en nyanse rett fra vesken. Den glitrende, metallrammen får glossen til å se flytende ut. Ekstra bonus: Fordi tuben er flat passer den perfekt i lommen. Den fleksible åreformede applikatoren i silikonfiber er den nyeste teknologien og lar deg påføre et sjenerøst, jevnt lag med gloss. Ikke noen grunn til å dyppe to ganger (men gjør det gjerne hvis du vil!).
Urban Decay er fremstilt på 100 % dyrevennlig måte.
Volum:
7 ml
Farge:
Lilla
EAN:
3605971666872

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

4.6
Basert på 8 omtaler
Les mer
I
Ingrid C.
26-04-2020
Like (0)
K
Kine
29-01-2020
Like (0)
K
Karoline
24-12-2019
Like (0)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331