Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Vice Lipstick Wrong Number (Sheer)
Vice Lipstick Wrong Number (Sheer)
ONLY AT KICKS

Vice Lipstick Wrong Number (Sheer)

Urban Decay

Leppefarger til alle fra Urban Decay! Vanskelig å finne rett farge på leppestiften? Urban Decays nye Vice Lipstick fås i mange nyanser og er deres største lansering til nå.
195 kr
Wrong Number (Sheer)
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Margrethe | 08-04-2019
Jeg har denne i fargen Sheer Rapture, og til tross for navnet er den utrolig pigmentert. I tillegg er den enkel å påføre og behagelig å ha på leppene. En klar hverdagsfavoritt!
Lucy | 23-08-2018
En absolutt favoritt i min sminkepung. Anbefaler.
Katrine | 16-04-2018
Elsker denne! Superkremet, deilig på leppene og veldig pigmentert. Eneste minus er pakningen - den er så glatt og toppen sitter litt godt fast, så jeg synes den er litt vanskelig å åpne

Mer Informasjon

Leppefarger til alle fra Urban Decay!
Vanskelig å finne rett farge på leppestiften? Urban Decays nye Vice Lipstick fås i mange nyanser og er deres største lansering til nå. Leppestiftene fås også i ulike glansgrader, fra megamatte til skinnende blanke.
Farge:Rosa
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331