Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

KissKiss Liplift

KissKiss Liplift

Guerlain

Liplift er en utglattende primer i stickform, former leppekonturen og glatter ut leppene samt forbereder til en utrolig long-lasting make-up.
375 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
KissKiss Liplift
p934934
v75380170
Guerlain
NOK
375

Omtaler

Thea | 21-02-2018
Amazing! Dette produktet holdet det det lover! Leppestiften holder hele dagen ved bruk av denne og samtidig er den både pleiende og godt at den nøytraliserer leppefargen slik at leppestiften sin farge kommer godt til! Anbefales på det sterkeste!
tina | 22-11-2016
Fantastisk base og primer. Holder leppestiften på plass, og gir mye fukt! Anbefaler

Mer Informasjon

Liplift er en utglattende primer i stickform, former leppekonturen og glatter ut leppene samt forbereder til en utrolig long-lasting make-up. Den lett kremete, smidige teksturen gjør at leppestiften holder perfekt hele dagen samtidig som at fargen forsterkes og holder seg uendret. Er også pleiende i form av fukt og beskyttelse.
Perfekt for å nøytralisere leppefargen!
Påfør Liplift før leppestift både på leppene og leppekanten. Stryk fingertuppen raskt over så den smelter inn.
Farge:Gjennomsiktig
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331