Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

Pure Color Envy Sculpting Lipstick Intense Nude
Pure Color Envy Sculpting Lipstick Intense Nude
Pure Color Envy Sculpting Lipstick Intense Nude
Gave på kjøpet! Les mer

Pure Color Envy Sculpting Lipstick Intense Nude

Estee Lauder

Farge som former leppene, looken og din attitude. Former leppene med en rik, fyldig farge - på bare ett strøk. Forførende signaturfarger som passer til enhver hudtone.
315 kr
Intense Nude
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Karin | 21-12-2018
Lekker kremete og lukseriøs leppestift som kjennes behagelig og sitter godt på leppene. Jeg har den i fargen Envious, som er en klassisk blårød nyanse. Pluss for hylse med magnetisk lukking.
Silje | 07-03-2017
En av mine favorittleppestifter er Envy. Herlig rosa nude! Disse er ikke matte, men sitter lenge på leppene og er veldig komfortable.
SandraWalleMua | 16-02-2017
Nydelige leppestifter! Sitter godt og er veldig behagelig på leppene. Fult av fuktighet.

Mer Informasjon

Farge som former leppene, looken og din attitude. Former leppene med en rik, fyldig farge - på bare ett strøk. Forførende signaturfarger som passer til enhver hudtone. Formgivende pigmenter som definerer leppene. Leppene ser definert, formet og fyldigere ut. Et spesielt Moisture kompleks som frigir fugt over tid og som hjelper med å tiltrekke, fange og holde på fukten. Leppene føles kontinuerlig gjennomfuktet utover hele dagen. Full dekkevne 6-timers holdbarhet
Hudtype:Fet
Farge:Rosa
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331