Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Volupté Tint-in-Balm Lip Balm N°01 Dream Me Nude

Volupté Tint-in-Balm Lip Balm N°01 Dream Me Nude

Yves Saint Laurent

VOLUPTÉ TINT-IN-BALM är uppföljaren till den ikoniska Volupté Tint-in-Oil, och den ger en glödande färg samtidigt som den verkar vårdande på läpparna.
335 kr
N°01 Dream Me Nude

Omtaler

Christina | 27-05-2018
JA! Denne er så fantastisk deilig! Lekker farge og digg lukt. Luksus!
Ane | 10-03-2018
Elsker denne, den føles så luksus! Og den lukter godt, gir fin farge, og fukter leppene. Den etterlater en kjempefin tint på leppene etterhvert som den blir borte iløpet av dagen. Anbefales hvis du liker naturlig glossy lepper uten at det blir sticky, og liker litt farge!
Iselin | 05-03-2018
Synes denne er helt super å ha i veska, veldig fuktighetsgivende med litt farge til hverdags! Ville kjøpt igjen tross prisen

Mer Informasjon

VOLUPTÉ TINT-IN-BALM är uppföljaren till den ikoniska Volupté Tint-in-Oil, och den ger en glödande färg samtidigt som den verkar vårdande på läpparna. Volupté Tint-in-Balm innehåller två formulas och kombinerar närande vård av ett balsam med strålande färg, vilket är en match made in make-up heaven. Tack vare en unik dubbelkärna i läppbalsamet, skapas en helt unik läpp-finish. Det yttre lagret på läppbalsamet ger en omedelbar färg och lyster. Det läppformade hjärtat i mitten av läppbalsamet är baserat på den nya ”double back injektion" tekniken. VOLUPTE TINT-IN-BALM kan appliceras om och om igen för att skapa en ännu mer varaktig och intensifierad nyans på läpparna.
Beige
Dewy
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331