Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

Ulrikke Brandstorp: ”Et smil er det viktigste og vakreste som finnes”

Intervju
Vi er vant med å se henne på scenen i full makeup, men til hverdags er Ulrikke Brandstorp mest oppdatt av å rense huden skikkelig - og av å ha fine negler. Til KICKS forteller hun om sitt forhold til beauty.

Ulrikkes favoritter

Nesten alle har et ”skjønnhetsområde” som de er ekstra svake for. Hvilken type er du?  
– Jeg er avhengig av å ha fine negler!! Gjerne med glitter, hehe!  Jeg prøvde å spare mine egne i mange år, og hadde en stooooor eske med neglelakker i alle mulige farger, men jeg gav til slutt opp. Jeg innså at jeg dessverre ikke har anlegg for sterke negler, så jeg har fått hjelp av noen som har peiling de siste årene til å legge fine fargerike akrylnegler.  

Har du noen spesifikke favorittprodukter som følger med år etter år? – Jeg elsker sminkefjerneren Bi-Facil fra Lancôme. Flasken med det blå innholdet har bare alltid stått i skapet på badet mitt. Fast inventar rett og slett. Den er effektiv og skånsom mot huden. Og la oss ikke glemme Deo Pure Invisible fra Biotherm. Verdens beste deodorant, som ikke lager hvite flekker på klærne!!  

 Hva er det viktigste produktet i sminkevesken din? 
– Concealer! Og parfymen Libre fra Yves Saint Laurent, den lukter helt magisk.  

Hvordan ser forholdet ditt til makeup ut? 
– For å være helt ærlig, så liker jeg best å ikke bruke sminke til hverdag, men til fest! Eller jobb da. Altså når jeg opptrer eller gjør noe annet gøy. Men jeg grer vipper og bryn hver dag da, haha! Ikke verst bare det. Og hvis jeg har fått en ubuden rød gjest, så dekker jeg den til med en god concealer som holder hele dagen. For meg er det godt humør og et smil om munnen som er mitt trygge kort. 

Hvordan tar du vare på huden din? 
– Jeg prøver å sove så mye som mulig, og jeg prøver å bli bedre på å drikke mer vann. Jeg er også opptatt av å rense huden skikkelig godt etter slike lange dager.  

Det siste skjønnhetsfunnet som fikk deg til å føle deg ”WOW”?
– Jeg har forelsket meg helt i leppestiften L’Absolu Mademoiselle Shine Lipstick i fargen 224 Shine with Pleasure fra Lancôme. Jeg føler meg såååå fin med den fargen på leppene. Den pleier også den tørre vinterhuden i samme slengen, så det er bare helt tipp topp! 

Hva er skjønnhet for deg? 
– Det kommer innenfra! Et smil er det viktigste og vakreste som finnes, rett og slett. 

Les mer

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

Guide til din beste foundation 2021

Slik gjør du
Å finne rett foundation er alfa og omega for en strålende vakker makeupbase. Men det er ikke helt lett å orientere seg i jungelen av foundations. Vi guider deg til din perfekte match!

Slik får du fyldige, lange og vakre vipper

Slik gjør du
Mascaraen er kronjuvelen i sminkevesken. Hvilken du velger – og hvordan du påfører den – har enormt mye å si for resultatet. KICKS viser deg mascaraene og vippetipsene som gir deg nøyaktig det utseendet du vil ha.

Slik velger du rett ansiktsspray

Slik gjør du
Fuktighetsgivende, makeupforberedende og fikserende – det finnes en ansiktsspray til ethvert behov. Men hvilken gjør hva? Vi hjelper deg med å velge rett!

Slik får du makeupen til å sitte - steg for steg

Slik gjør du
Makeup som holder hele arbeidsdagen og festkvelden, er bare noen enkle trinn unna. Med rett teknikk og gode produkter får du makeupen til å sitte fjellstøtt. Vi viser deg hvordan!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331