Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal! 30% på Urban Decay All Nighter Setting Såray & 50% på Pixi Glow & Retinol Tonic!

Ulrikke Brandstorp: ”Et smil er det viktigste og vakreste som finnes”

Intervju
Vi er vant med å se henne på scenen i full makeup, men til hverdags er Ulrikke Brandstorp mest oppdatt av å rense huden skikkelig - og av å ha fine negler. Til KICKS forteller hun om sitt forhold til beauty.

Nesten alle har et ”skjønnhetsområde” som de er ekstra svake for. Hvilken type er du?  
– Jeg er avhengig av å ha fine negler!! Gjerne med glitter, hehe!  Jeg prøvde å spare mine egne i mange år, og hadde en stooooor eske med neglelakker i alle mulige farger, men jeg gav til slutt opp. Jeg innså at jeg dessverre ikke har anlegg for sterke negler, så jeg har fått hjelp av noen som har peiling de siste årene til å legge fine fargerike akrylnegler.  

Har du noen spesifikke favorittprodukter som følger med år etter år? – Jeg elsker sminkefjerneren Bi-Facil fra Lancôme. Flasken med det blå innholdet har bare alltid stått i skapet på badet mitt. Fast inventar rett og slett. Den er effektiv og skånsom mot huden. Og la oss ikke glemme Deo Pure Invisible fra Biotherm. Verdens beste deodorant, som ikke lager hvite flekker på klærne!!  

 Hva er det viktigste produktet i sminkevesken din? 
– Concealer! Og parfymen Libre fra Yves Saint Laurent, den lukter helt magisk.  

Hvordan ser forholdet ditt til makeup ut? 
– For å være helt ærlig, så liker jeg best å ikke bruke sminke til hverdag, men til fest! Eller jobb da. Altså når jeg opptrer eller gjør noe annet gøy. Men jeg grer vipper og bryn hver dag da, haha! Ikke verst bare det. Og hvis jeg har fått en ubuden rød gjest, så dekker jeg den til med en god concealer som holder hele dagen. For meg er det godt humør og et smil om munnen som er mitt trygge kort. 

Hvordan tar du vare på huden din? 
– Jeg prøver å sove så mye som mulig, og jeg prøver å bli bedre på å drikke mer vann. Jeg er også opptatt av å rense huden skikkelig godt etter slike lange dager.  

Det siste skjønnhetsfunnet som fikk deg til å føle deg ”WOW”?
– Jeg har forelsket meg helt i leppestiften L’Absolu Mademoiselle Shine Lipstick i fargen 224 Shine with Pleasure fra Lancôme. Jeg føler meg såååå fin med den fargen på leppene. Den pleier også den tørre vinterhuden i samme slengen, så det er bare helt tipp topp! 

Hva er skjønnhet for deg? 
– Det kommer innenfra! Et smil er det viktigste og vakreste som finnes, rett og slett. 

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331