Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members only! Nå får du 30% på All Nighter Setting Spray fra Urban Decay! Kun 3 stk per kunde.

Få fantastiske vipper med KICKS store maskaraskole

Slik gjør du
Maks volum og lengde, eller naturlig og enkelt? KICKS veileder deg til maskaraen som gir degde øyevippene du drømmer om.

Vipper med drama

Øyevipper med ekstra av alt, takk! Det har vært gjennomgangsmelodien for mange det siste tiåret. Ved hjelp av sosiale medier som Instagram har en dramatisk look slått gjennom, der vippene er lange, tykke, bøyde og nesten ser ut som løsvipper. For å oppnå denne looken må du satse på volum, lengde, svart farge – og fremfor alt bøy! SLIK GJØR DU: Start med en vippeprimer, som både øker effekten av maskaraen og gjør at den sitter bedre og lenger. Bøy så vippene nøye. Begynn nved roten og jobb deg utover, og bøy vippene i flere trinn. Påfør deretter mascara med sikksakk-bevegelser fra rot til tupp. Sørg for å bruke en mascara som separerer vippene ordentlig, slik at du får litt mer løsvippelook.

Minemalistisk og naturlig

Kjøp her

Foretrekker du en diskré og veldig naturlig look? Da skal du velge en maskara som bare fremhever trekkene og gir litt mer lengde til vippene du allerede har. Hent inspirasjon fra supermodellene Kate Moss' og Claudia Schiffers 1990-tallsminimalistiske makeuplooks, så får du topp trendpoeng denne sesongen. Tips! Hvis du velger en mascara som ikke ner kullsvart, men mer brunlig, blir resultatet enda mer naturlig.
Slik gjør du: Bøy vippene med en vippetang. Begynn ved roten og hold i opptil ti sekunder for å nfå en bøy som holder. Tørk av kosten på mascaraen litt for å unngå at det kommer for mye produkt opp av flasken. Påfør maskaraen med lett hånd.

Skru opp volumet

Kjøp her

For et skikkelig iøynefallende resultat skal du satse på en volummascara. På 1960-tallet slo denne looken gjennom for første gang, da med ikoniske Twiggy i spissen, og 60 år senere er vi fortsatt forelsket i skikkelig svarte, tykke vipper. Tips! Bruk en mascara med en kost som gir mye produkt på én gang. Hvis vippene klumper seg litt sammen, gjør det ingenting. Det gir heller ekstra trendpoeng denne sesongen. SLIK GJØR DU: Bruk en mascara som gir mye farge og legger seg i et tykt lag rundt vippene – det er akkurat det en såkalt volummascara gjør. Påfør mascara både fra undersiden og oversiden for å være sikker på at du har dekket vippene så godt som mulig. Legg flere lag for å bygge opp tykkelsen. Hvis vippene rekker å tørke mellom omgangene, får du et mer «edderkoppben-aktig» resultat.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331