Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Lash Volumiser Mascara Black

Lash Volumiser Mascara Black

Sensai

Forvandle vippene med denne eksepsjonelle mascaraen som gir et høyeffektivt resultat og et inntrykk av at vippene flerdobles.
370 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Lash Volumiser Mascara
p90224124
v90224125
Sensai
NOK
370

Omtaler

Silje | 15-01-2020
Denne passet ikke meg i det hele tatt. Vanskelig å jobbe med og blir kakete.
Kine | 14-11-2019
Denne mascaraen er eneste som ikke smitter over på øyelokket! er utrolig oljete så alle mascara (bortsett fra denne) smitter over på øyenlokket uansett hvor mye jeg pudder eller bruker øyenskygge jeg bruker. lager fin lengde, ikke den beste på lengde/fylde men er veldig fin så verdt det.
Silje Askheim | 11-05-2019
Resultatet varier fra dag til dag. Noen dager fikk jeg komplimenter for vippene mine, og var ganske fornøyd selv. Andre dager var denne helt krise! Vippene klumpet seg, børste separerte nada. Gjorde null for volum og lengde. Var vanskelig å fjerne uten å måtte gni, men brukte riktignok bare vanlig sminkefjernerservietter, og ikke varmt vann som anbefales. Krisedagene var flere enn de gode, så denne får bare to stjerner av meg.

Mer Informasjon

Forvandle vippene med denne eksepsjonelle mascaraen som gir et høyeffektivt resultat og et inntrykk av at vippene flerdobles. Lash Volumiser-formelen omslutter hvert vippehår og gir maksimalt volum, mens den spesielt utformede trippelspiralbørsten fanger opp hvert enkelt vippehår fra rot til spiss, dekker og separerer for en fullkommen effekt. Intensivt pigmentert med helsvarte pigmenter, noe som gir et dramatisk resultat som nesten er hypnotiserende. SENSAIs opprinnelige 38 °C-formel er resistent mot svette, vann og sebum, men skylles av med varmt vann på minst 38 °C.
Fjerning:
Bruk SENSAI Sponge Chief (vaskeklut) med varmt vann (38 °C eller mer) og fjern mascaraen forsiktig fra vippene.
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331