Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Lash Power Mascara Black-Onyx
Lash Power Mascara Black-Onyx
Lash Power Mascara Black-Onyx
Lash Power Mascara Black-Onyx

Lash Power Mascara Black-Onyx

Clinique

Hvert eneste strøk med mascarens store børste svøper vippene dine i intens farge og volum. En fantastisk formel som kan brukes selv av kontaktlinsebrukere og personer med sensitive øyne.
230 kr
Black-Onyx
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Lash Power Mascara
p726378
v35924000
Clinique
NOK
230

Omtaler

Annika | 11-08-2019
Ble anbefalt denne siden Kanebo sluttet å føre min brune favorittmascara. Meget fornøyd! Drysser ikke og er lett å påføre, og fjerne. Gir litt lengde til vippene mine (ikke så mye volume). Kommer til å fortsette å bruke denne.
Johanna | 26-03-2019
Eneste mascaraen som ikke får meg til å se ut som en panda etter et par timer. Jeg har veldig oljete øyelokk og selv vannfast mascara sitter ikke. Denne er fantastisk og går av kun med varmt vann! Den gir ikke veldig mye volum eller fylde, men den sitter, og det er det viktigste for meg!
Celine | 29-12-2018
Jeg får sorte ringer under ønenen mine av denne. Ikke kjøp! Den er helt forferdelig

Mer Informasjon

Hvert eneste strøk med mascarens store børste svøper vippene dine i intens farge og volum. En fantastisk formel som kan brukes selv av kontaktlinsebrukere og personer med sensitive øyne. Testet av øyeleger.
Start på vippekanten.
Jobb med kosten i oppadgående bevegelser for å farge og skille alle vippehår. Bruk kosten rundt kanten å farge de korte eller indre vippene.
La maskaraen tørke lag for lag for å hindre dannelse av klumper.
Fjernes med øyensminkefjerner.
Volum:6 ml
Hudtype:Kombinert
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331