Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

Den perfekte sminken til 17. Mai med Ragnhild "RMA Beauty"

Eksperttips
Influencer og makeupartist Ragnhild "RMA Beauty" viser hvordan du legger en makeuplook som passer perfekt til 17. Mai. Ragnhild legger fokus på glød og holdbarhet, så du kan få en herlig makeup med masse glow som holder hele dagen! Se tutorialen og legg makeupen steg for steg.

Få looken

Mer makeup

Steg 1. 
Start med en fresh nyrenset hud og påfør hudrutinen din. Legg på en primer som første steg i makeuprutinen, så huden blir jevn og sminken holder lenger. 

Steg 2. 
Påfør foundation over primeren. Ta litt foundation av gangen og bygg heller opp med mer produkt om du ønsker det. Påfør med fingrene for best resultat. 

Steg 3. 
Bruk en concealer med korrigerende farge for å dekke over ujevnheter i ansiktet. En orange farge vil for eksempel dekke bedre over blå/mørke ringer under øynene. Legg en concealer under øynene og i ytterpunktene av ansiktet for å lysne opp. 

Steg 4. 
Varm opp ansiktet for både glød og countour med en bronzer. Her brukes en stick som påføres med en børste. Dus ut alle harde kanter. 

Steg 5. 
Fikser sminken med et transparent løspudder. Dette gjør at sminken vil holde seg lengre utover dagen. Bruk gjerne et løspudder som er vannfast for ekstra beskyttelse. 

Steg 6.
Bruk et contour kit for å legge bronzer. Vær lett på hånden og påfør i sirkelbevegelser for et sømløst resultat. Påfør bronzer på halsen og bak øret om du skal ha håret opp. 

Steg 7. 
For fyldigere bryn, gå over med en brow mascara. Denne gjør også at brynene holder seg på plass hele dagen. Rens opp langs kanten med en concealer. 

Steg 8. 
Bruk en palett i deilige vårfarger for øyenskyggen. Start med en lys øyenskygge for et rent utrykk. Bruk papir for å hindre søl og for å lage en løftende linereffekt av øyenskyggen. Legg skyggen over hele lokket. Påfør samme farge under øyet. Legg en skimmerskygge på lokket for en fin glød. 

Steg 9.
For ekstra dybde kan du påføre en brun kajal både over og under vippene. Dus ut kantene med en stiv kost. Legg en lys kajal på våtkanten for å åpne øynene. 

Steg 10. 
For maksimal effekt av mascaraen så kan du bøye vippene med en vippetang. Bøy på ulike steder, så får du en fin bue på vippene. 

Steg 11. 
Legg på punktvipper med en pinsett, før du legger på mascara. Velg gjerne en vannfast mascara som holder hele dagen. 

Steg 12. 
Legg blush i en farge du liker med en rougekost. Legg en highlighter i pudderformat, da denne vil holde seg fin utover dagen. 

Steg 13. 
Marker leppene med en lipliner og legg på den fineste leppestiften eller lipglossen du har!

Steg 14. 
Avslutt med en setting spray som får makeupen til å sitte hele dagen (og natten). 

Få looken til øynene

Se mer

Les mer

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

Guide til din beste foundation 2021

Slik gjør du
Å finne rett foundation er alfa og omega for en strålende vakker makeupbase. Men det er ikke helt lett å orientere seg i jungelen av foundations. Vi guider deg til din perfekte match!

Slik får du fyldige, lange og vakre vipper

Slik gjør du
Mascaraen er kronjuvelen i sminkevesken. Hvilken du velger – og hvordan du påfører den – har enormt mye å si for resultatet. KICKS viser deg mascaraene og vippetipsene som gir deg nøyaktig det utseendet du vil ha.

Slik velger du rett ansiktsspray

Slik gjør du
Fuktighetsgivende, makeupforberedende og fikserende – det finnes en ansiktsspray til ethvert behov. Men hvilken gjør hva? Vi hjelper deg med å velge rett!

Slik får du makeupen til å sitte - steg for steg

Slik gjør du
Makeup som holder hele arbeidsdagen og festkvelden, er bare noen enkle trinn unna. Med rett teknikk og gode produkter får du makeupen til å sitte fjellstøtt. Vi viser deg hvordan!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331