Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Blush Orgasm
Blush Orgasm

Blush Orgasm

NARS

Den ultimate lederen innen blush-kategorien. NARS tilbyr bransjens bestselger, de mest ikoniske nyansene til kinn som gir sunne farger og umiddelbart nytt liv til huden.
335 kr
Orgasm
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Blush
p90414409
v90414426
NARS
NOK
335

Omtaler

Caroline | 06-11-2019
Eeeelsker denne, simpel men gjør virkelig det lille ekstra;)
Emilie | 16-09-2019
NARS vet hvordan å lage nydelige blusher. Anbefales!
Silje Askheim | 11-08-2019
Lukter nøytralt. Min blush hadde sykt mye fallout, ble skikkelig sjokkert. Kan hende dette var en produksjonsfeil, men tok ikke lang tid før det gikk hull på denne og føler ikke at jeg var spesielt hardhendt. Følte skimmeret sitter i toppet av blushen, og den blir mattere og mattere nedover. Skulle ønske denne hadde bedre holdbarhet på min hud, det var liksom ikke så mye igjen etter noen timer. Den satt fint på i begynnelsen. Får ikke blitt noe annet enn ok i min bok.

Mer Informasjon

Den ultimate lederen innen blush-kategorien. NARS tilbyr bransjens bestselger, de mest ikoniske nyansene til kinn som gir sunne farger og umiddelbart nytt liv til huden. Ikoniske nyanser inkluderer en rekke transparante, naturlige toner, hver med en hårfin rosafarge for en naturlig undertone av blush for å markere hudfargen. Silkeaktig fine pudderpigmenter i matte og skinnende nyanser, sikrer uimotståelig myk og blandbar påføring. Selv en lett påføring av fargetoner med høyest intensitet gir en naturlig blush. Myke, byggbare nyanser gir et bredt spekter av effekter, alt fra ultra-ren til kraftige farger.
HUDTYPE: Alle hudtyper
FINISH: Matt, glans
Farge:Rosa
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331