Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt
    Fri frakt
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ENDELIG HER! Adventskalendere! FRI FRAKT!

Morphe MUA Life Brush Collection

Vurderinger
Pris
780 kr
Finn i butikk
MUA Life Brush Collection
p94023525
v94023526
Morphe
NOK
780
Bland og sveip til din egen takt med denne 20-delers samlingen av øye- og ansiktsbørster. Ha dem nedpakket eller la dem stå oppreist. Med det praktiske etuiet blir sminkingen enkel hvor enn du er. Og med disse babyene ved din side er det ingen grenser - bare uendelige måter å utforske kreativiteten din på. Så vis oss hva du har Morphe Babe.
Kolleksjonen inkluderer:
Rund deluxe blenderbørste (syntetisk): For en sykt lekker look tar du denne alt i ett-blenderen og slipper skarpe linjer helt.
Vidvinkelbørste for foundation (syntetisk): Foundation, bronzer og contour har møtt sin match - denne børsten kan finne hvert eneste siste sted i ansiktet ditt og blande seg til perfeksjon.
Precision Pointed Powder Brush (syntetisk): Pulver kan være rotete, men denne børsten holder den ren med presis spredningen som holder seg der den skal.
Vinklet konturbørste (syntetisk): Denne børsten er laget for å klemme på kjevelinjer, tilpasse seg kurver og blande perfekt kontur, og er en ekte ride-or-die.
Under Eye rundet børste (syntetisk): Få feilfri concealer under øynene og detaljert blanding som vil hjelpe til med å skjule de sene nettene.
Markeringsbørste for highlighter (syntetisk): Glød akkurat der du vil ha - denne børsten holder highlighteren på plass.
Stor og rund blenderbørste (syntetisk): Vis dem nyanser med perfekt blandet skygge og highlighter som er som en drøm.
Rund blenderbørste (syntetisk): Denne tette lille børsten tar opp pigment som bare det, og legger den ned med ytterste presisjon.
Konisk blenderbørste (syntetisk): Gå inn i detaljene med denne koniske børsten som skjuler rynker for jevne overganger.
Oval skyggebørste (syntetisk): Pakk den på med en oval børste som er laget for å legge på pigmentet for å få farger som er større enn livet.
Vinklet concealer-børste (syntetisk): Ufullkommenheter? Det kjenner jeg ikke til. Denne concealerbørsten har en vinklet kant som passer perfekt å blande i kremformler for å skape en feilfri finish.
Pointed Deluxe Blender Brush (syntetisk): Finn gnisten med denne lange, luftige børsten for mykt blandet farge og perfekte gradienter.
Rund blenderbørste for detaljer (syntetisk): Få ut krøllene uansett øyeform med dette lett koniske diffusjonsgeniet.
Firm Shadow Brush (syntetisk): Si hei til skimmer—denne faste børsten elsker alt som glitrer og pakker det tett.
Medium oval skyggebørste (syntetisk): Ta tak i denne kunstnerens essensielle ovale børste for en allsidig farge eller en markert nedre vippekant.
Presisjonspenn foldebørste (syntetisk): Denne er for hjørnene, foldene og de så små områdene som andre børster bare ikke kan nå.
Utjevningsbørste (syntetisk): Der det er røyk, er utseendet brennhett, og heldigvis er denne flekken designet for å røyke den ut.
Vinkel-liner/spooliebørste (syntetisk): Insta-verdige bryn er enkle med denne to-i-ett-børsten som gir definerte linjer og skulpturell form.
Detaljlinerbørste (syntetisk): Samle poeng med denne kunstnerinspirerte detaljbørsten for utmerkede linjer hver. Eneste. Gang.
Pro rund blenderbørste (syntetisk): Sveip på pigmentet eller bland det ut med denne myke, kuppelformede børsten som kan merke highlighter og skygge.
Porteføljeetui
Vekt:
229 g
EAN:
0192608208237
Oppdag mer

Hva synes du?

Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

4.7
Basert på 7 omtaler
Les mer
Malene er medlem i KICKS Club

Like (0)
Julie K er medlem i KICKS Club

Like (1)
Cecilie er medlem i KICKS Club

Like (3)
Henriette Johansen er medlem i KICKS Club

Like (0)
HG er medlem i KICKS Club

Like (0)

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Fraktmåter
Betalingsmåter