Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vær med å stem på dine favorittprodukter i KICKS Beauty Awards!

Peeling - nøkkelen til glød

Eksperttips
La den klassiske peelingkremen få følge av eksfolierende syrer i baderomsskapet. De effektive syrene skaper fantastisk glød – og passer alle hudtyper!

Kleopatra skal ha badet i melk for å få pen hud. Og det er faktisk ikke så merkelig som det høres ut – melk er nemlig fullt av melkesyre, som på helt naturlig vis eksfolierer og på den måten gir huden glød. Melkesyre, som er en form for AHA-syre (Alpha Hydroxy Acid), er sammen med mange andre eksfolierende syrer også i dag en selvfølgelig ingrediens i alle hudpleiefantasters rutiner. Å behandle huden din med peeling er den enkleste metoden for å skape glød og en hudoverflate som utstråler friskhet. Kombiner deretter med en skikkelig god highlighter for maksimal effekt. Nettopp syrer er ekstra gode til eksfoliering. De fjerner skånsomt døde hudceller som samler seg på overflaten når huden din fornyer seg. Hudcellene ligger ellers som et dempende lag som hindrer at hudoverflaten reflekterer lyset maksimalt.

Kleopatras favorittsyre, AHA, passer ekstra godt for deg med tørr hud, eller for å dempe pigmenteringer og fine linjer. Også glykolsyre er en form for AHA, men er med sine mindre molekyler mer effektiv og virker dypere i huden enn sin mildere slektning melkesyren. Det beste valget for tilstoppede porer og fet hud er salicylsyre, BHA (Beta Hydroxy Acid), som er elsket for sine poreforminskende, anti-inflammatoriske og hudutjevnende egenskaper. En av fordelene med å bruke eksfolierende syrer er at du kan bruke dem oftere enn de klassiske peelingkremene med peelingkorn. Peelingkremer er også effektive, og dessuten velegnet til alle hudtyper, men de skal helst ikke brukes daglig. Prøv deg frem for å finne den peelingen som passer deg aller best. Det viktigste er at du eksfolierer.

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331