Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Peeling - nøkkelen til glød

Eksperttips
La den klassiske peelingkremen få følge av eksfolierende syrer i baderomsskapet. De effektive syrene skaper fantastisk glød – og passer alle hudtyper!

Ansiktspeeling

Se flere

Kleopatra skal ha badet i melk for å få pen hud. Og det er faktisk ikke så merkelig som det høres ut – melk er nemlig fullt av melkesyre, som på helt naturlig vis eksfolierer og på den måten gir huden glød. Melkesyre, som er en form for AHA-syre (Alpha Hydroxy Acid), er sammen med mange andre eksfolierende syrer også i dag en selvfølgelig ingrediens i alle hudpleiefantasters rutiner. Å behandle huden din med peeling er den enkleste metoden for å skape glød og en hudoverflate som utstråler friskhet. Kombiner deretter med en skikkelig god highlighter for maksimal effekt. Nettopp syrer er ekstra gode til eksfoliering. De fjerner skånsomt døde hudceller som samler seg på overflaten når huden din fornyer seg. Hudcellene ligger ellers som et dempende lag som hindrer at hudoverflaten reflekterer lyset maksimalt.

Kleopatras favorittsyre, AHA, passer ekstra godt for deg med tørr hud, eller for å dempe pigmenteringer og fine linjer. Også glykolsyre er en form for AHA, men er med sine mindre molekyler mer effektiv og virker dypere i huden enn sin mildere slektning melkesyren. Det beste valget for tilstoppede porer og fet hud er salicylsyre, BHA (Beta Hydroxy Acid), som er elsket for sine poreforminskende, anti-inflammatoriske og hudutjevnende egenskaper. En av fordelene med å bruke eksfolierende syrer er at du kan bruke dem oftere enn de klassiske peelingkremene med peelingkorn. Peelingkremer er også effektive, og dessuten velegnet til alle hudtyper, men de skal helst ikke brukes daglig. Prøv deg frem for å finne den peelingen som passer deg aller best. Det viktigste er at du eksfolierer.

Kroppsskrubb

Se flere

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331