Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Exfoliating Body Scrub 200 ml
Exfoliating Body Scrub 200 ml

Exfoliating Body Scrub 200 ml

Clarins

Kroppspeeling som forbedrer hudens kvalitet og gjør den mykere, fastere og mer elastisk ved å fjerne urenheter og døde hudceller.
350 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Exfoliating Body Scrub
p625103
v31513906
Clarins
NOK
350

Omtaler

Gitte | 23-04-2019
Denne inneholder mikroplast, styr unna.
Annagj | 25-02-2016
Elsker denne! De store grove kornene tar virkelig godt, og etterlater huden silkemyk og helt fri for døde hudceller. Den lukter fantastisk og sammen med moisture Richar body lotion fra clarins føles huden helt fantastisk. Hverdagsluksus og et must før sommersesongen.

Mer Informasjon

Kroppspeeling som forbedrer hudens kvalitet og gjør den mykere, fastere og mer elastisk ved å fjerne urenheter og døde hudceller. Dette er et nødvendig første steg i ditt kroppspleieprogram ettersom det bidrar til å bedre absorbere det neste produktet og forsterke dets virkninger. Ved å stimulere cellefornyelsen hjelper skrubben også til med å minimere synligheten av svamaktig hud. Har en aprikosfarget, eksfolierende og kremet konsistens med en diskret og frisk duft av blomster. Mikrokornene er myke og er lette å skylle av. Inneholder blant annet bambuspudder, moringaekstrakt, mimosa tenuiflora, lakrisekstrakt, cyamopsis derivat og sheasmør.
Bruk 2-3 ganger i uken og ved behov, gjerne før andre kroppsprodukter for optimal effekt og virkning av disse. Masser inn på tørr eller fuktet hud rundt brystet og fremfor alt harde flater slik som albuer, knær, føtter og til og med lår. Skyll nøye og påfør deretter fuktighetskrem eller ønsket kroppsprodukt.
Leverantören bakom denna produkt har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns dock alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331