Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Finn riktig hudpleie for din hudtype

Eksperttips
Riktig hudpleie får huden din til å ha det bra og se bra ut. KICKS veileder deg til de viktigste produktene og ingrediensene for nettopp din hudtype.

Ansiktspleie til fet og blandet hud

At huden føles helt ren og fresh etter rengjøring, er ekstra viktig for deg med en fet hud. Velg derfor helst lett eksfolierende renseprodukter. Har du blandet hud med en fetere T-sone og tørre partier, påfører du dyptrensende produkter på de fetere hudpartiene, samtidig som du er ekstra nøye med å tilføre fuktighet. Alle hudtyper trenger fuktighet, så du bør ikke droppe serum og krem selv om du har blank hud. For lite fuktighet kan faktisk føre til enda fetere hud, ettersom manglende fuktighet kan få huden din til å overprodusere talg.

INGREDIENSER SOM PASSER EKSTRA GODT FOR DEG:

AKTIVT KULL – Smussmagnet som trekker til seg fett
og smuss slik at huden renses i dybden. Er dessuten
betennelsesdempende og antibakteriell.
BHA-SYRE – Eksfolierende syre som også er poreforminskende, betennelsesdempende og som jevner ut huden.
NIACINAMID – En type vitamin B3 som virker poreforminskende og som jevner ut huden.

Produkter som passer fet og blandet hud

Se mer

Ansiktspleie til moden hud

Du bør investere i hudpleie med foryngende effekt i alle steg hvis huden din har fine linjer og andre aldringstegn. Foryngende produkter tilfører blant annet ekstra fuktighet, og nettopp fuktighetsbalansen er viktig for hudens spenst – mange fine linjer skyldes nemlig tørr hud. Velg et ekstra effektivt serum og en barrierestyrkende krem som beskytter og kapsler inn fuktigheten i huden. Det er også lurt å bruke en god øyekrem som holder tørre linjer borte fra øyepartiet.

INGREDIENSER SOM PASSER EKSTRA GODT FOR DEG:
RETINOL – En type vitamin A som har dokumentert foryngende effekt på huden gjennom å øke cellefornyelsen.
VITAMIN C – Eksfolierende vitamin som gir glød, demper
og jevner ut hudtonen.
AHA-SYRE – Eksfolierende syre som binder fuktighet, men
som også demper pigmentflekker og fine linjer.

Produkter til moden hud

Se flere

Ansikspleie til tørr og sensitiv hud

Føles huden din ofte stram og til og med sensitiv, er det viktig å velge skånsomme og fuktighetsgivende produkter. Renseprodukter danner grunnlaget for velpleid hud, men de kan også stjele mye fuktighet. Derfor er renseolje det beste alternativet for deg. Også når det gjelder serum er oljer ekstra gode og effektive for å sikre maksimal fuktighetsbalanse. Du kan også velge en litt fetere ansiktskrem. Svært sensitiv hud trives best helt uten parfyme.

INGREDIENSER SOM PASSER EKSTRA GODT FOR DEG:
HYALURONSYRE – Sukkerart som binder fuktighet effektivt
for optimal fuktighetsbalanse og fyldig hud.
VITAMIN E – Hjelper huden å holde på fuktighet, samtidig
som den beskytter mot frie radikaler.
PHA-SYRE – Syre med større molekyler

Produkter som passer tørr og sensitiv hud

Se flere

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331