Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Biosource Total Renew Oil Cleanser 200 ml
Biosource Total Renew Oil Cleanser 200 ml
Biosource Total Renew Oil Cleanser 200 ml
Biosource Total Renew Oil Cleanser 200 ml
Kampanje 20%

Biosource Total Renew Oil Cleanser 200 ml

Biotherm

Biotherm Biosource Total Renew Oil Cleanser er en selvskummende renseolje som fjerner makeup og renser huden, så du får ren hud med vakker glød. Til alle hudtyper.
232 kr
290 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ingrid | 09-04-2019
Denne er helt genial! Den fjerner sminke, både hud, leppe, og øyesminke, samtidig som den renser huden. Altså slipper man å «doublecleanse» fordi her får man både sminkefjerner og rens i ett! Fjerner absolutt all sminke, og så lenge man ikke åpner øynene når man fjerner øyensminken så går det helt fint. Kan virkelig anbefales
Kathrine | 25-10-2018
Supert renseprodukt som lukter mildt og godt. Den har fin konsistens uten å være for fet og oljete. Den rengjør godt, og huden får frisk farge og fin glød etter bruk!
Lisa | 25-08-2018
Renser godt. Og for de som liker denne type rens er dem bra. Kan også brukes på pads, men vask hude. godt etterpå.

Mer Informasjon

Biotherm Biosource Total Renew Oil Cleanser er en selvskummende renseolje som fjerner makeup og renser huden, så du får ren hud med vakker glød. Til alle hudtyper. Renseolien inneholder algen Life Plankton™, som finnes i de varme thermalske kildene i Frankrike. Brukes i ansiktet morgen og kveld.
Trinn 1. Masser oljen i sirkulære bevægelser på et tørt ansikt med tørre hender for å oppløse makeup og smuss. Trinn 2. Tilsett vann for lage et renseskum.
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331