Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

25% på ansiktspleie fra Lancôme. Gjelder t.o.m 26/3. 

Truth Serum 30 ml
Truth Serum 30 ml

Truth Serum 30 ml

Ole Henriksen

Dette serumet inneholder True-C-kompleks og er som en multivitaminpille som fukter hele dagen, lysner huden og gjør den mer spenstig.
610 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Maja | 16-03-2019
Dette serumet er MAGISK! Har gitt meg glød, bleket arr og bidratt til mindre urenheter. Bruker den sammen med Ole H C-Rush krem og kunne ikke blitt mer fornøyd. Anbefales!
Eirin | 21-12-2018
Kjempefornøyd med serumet. Har sensitiv hud og har slitt en del med akne, og har opplevd at enkelte produkter som skal gjøre gull av gråstein ofte heller har gjort vondt verre. Dette produkter sverger jeg derimot til etter ett par måneders bruk. Jeg serumet hver morgen, og Estee lauder advanced night repair til kvelds. Arrene etter akne har blitt betydelig mindre synlige, og får sjeldent nye utbrudd. Stort pluss for at produktet trekker godt inn, og gir meg en fuktet vinterhud og en strålende glød. Litt stiv pris, men for meg har det vært verdt hver eneste krone! :-)
Victoria | 07-10-2018
Hjulpet mye med tørrheten min, spesielt rundt neseområdet. Syns den har jevnet ut fargen i huden min, er ikke like rød i ansiktet. Den gir meg mye fuktighet, trekker raskt inn i huden. Elsker denne

Mer Informasjon

Dette serumet inneholder True-C-kompleks og er som en multivitaminpille som fukter hele dagen, lysner huden og gjør den mer spenstig. Serumet inneholder kollagen, Aloe vera og ekstrakt av appelsin og grønn te. Den oljefrie formelen trekker raskt inn i huden og stimulerer både den og sansene med sin deilige sitronduft og silkemyke konsistens.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331