Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

You can do it: Eyeshadow like a pro

KICKS makeupartist Gabriel Fontana viser steg for steg hvordan du fikser en virkelig glamorøs øyesminke med mange profesjonelle produkter og tips.

Steg 1. Legg en primer på øyelokket. 
En øyenskyggeprimer sørger for at øyenskyggen varer lenge uten å streke seg. Det gjør også nyansene sterkere. Påfør med fingrene og vent et halvt minutt før du fortsetter med øyenskyggen. 

Steg 2. Myk opp globallinjen. 
Fyll ut globallinjen med en beige-rosa nyanse. En større, litt avrundet og fluffy børste er perfekt for dusing, for eksempel i globallinjen eller andre større områder du vil myke opp.  

Steg 3. Påfør skimrende øyenskygge på øyelokket.  
Bruk en flat makeupbørste og legg en skimrende øyenskygge på hele øyelokket. Den flate børsten gjør det enkelt å få en intens farge på et definert område, som øyelokket. Skimmeret fremhever øyelokket.  

Steg 4. Løft øynene. 
Påfør en mørk skimrete øyenskygge på den ytre delen av øyelokket. Bruk en avrundet luftig børste som gir et mykere fargeresultat og dus oppover og utover for å gi øynene et løft.  

Steg 5. Maksimer lillafargen. 
Spray settingsspray på en børste og påfør lilla øyenskygge i øyekroken. Sprayen gjør at fargen blir ekstra intens og får den også til å sitte ordentlig. Husk å dytt med børsten i stedet for å dra, slik at øyenskyggen under ikke blir kakete.  

Steg 6. Gjør skyggen dypere. 
Bruk en større, luftig børste som duser øyenskyggen pent, og påfør en mørk nyanse i det ytre hjørnet av øyet for å gi øyesminken mer dybde.  

Steg 7. Legg en lilla øyenskygge under øyevippene.  
Velg en mindre børste med tette hårstrå og legg en lilla øyenskygge inntil undervippene. Den mindre avrundede børsten er perfekt for skyggelegging under øynene. 
Steg 8. Fremhev øyekroken. 
Spray en settingsspray på en liten tett børste og påfør en hvit skimmerskygge i øyekroken. Det lyse skimmeret i øyekroken lyser opp blikket ditt.  

Steg 9. Legg gullskimmer på øyelokket. 
Dytt gullskimmer midt på øyelokket. Skimmer midt på øyelokket gjør øyemakeupen din mer tredimensjonal, og å påføre med fingrene gir en fin og ren effekt.

Steg 10.  Ram inn øynene.  
Marker øyenvippene dine ved å ramme inn øynene med en matt, mørk brun øyenskygge på en skrå børste. Påfør så nære vippene du kan.  

Steg 11. Legg en flytende svart eyeliner.  
Legg en skarp, flytende eyeliner med en tydelig vinge. Velg gjerne en glansfull, sort farge, som blir litt ekstra synlig.  

Steg 12. Påfør mye mascara. 
Påfør sjenerøst med svart mascara på vippene, både over- og undervippene. Fokuser litt ekstra på vippene i ytterkant av øyet for at øyene skal bli litt mer mandelformet.   

Steg 13. Fikser med en settingsspray.  
Til slutt, spray en settingsspray over looken din slik at makeupen holder lengre. Velg en matt spray hvis du foretrekker å være fri for glans, eller en med glans hvis du elsker glød. 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331