Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Slitt hår? KICKS tipser om hårkurene som pleier og reparerer

La dagene med slitt hår gå i glemmeboken – og gi hårstråene dine den næringen og pleien de har behov for. KICKS veileder deg til hårkurene som gir deg et WOW-hår.

Opplever du at håret innimellom er tørt og slitt? Redningen heter hårkur. Sjampo og balsam er to hårpleieprodukter som de fleste bruker – er ikke det nok? Ikke hvis du vil reparere ditt slitte hår fullt ut. Faktum er at ingrediensene i en hårkur går dypere inn i håret og bygger opp hårkvaliteten på sikt – mens balsam og sjampo pleier umiddelbart. Ingen hårpleierutine er altså komplett uten en hårkur.

Men hvorfor skal vi bruke hårkur regelmessig? Det er fordi håret utsettes for slitasje og påkjenninger hver eneste dag. Solen gir skader, og det samme gjør varme fra stylingverktøy og kjemiske behandlinger hos frisøren. I tillegg slites håret av å vaskes ofte og når vi styler det i ulike frisyrer. En pleiende hårkur er derfor noe alle trenger – uansett om du vil gi håret en ekstra dose fuktighet eller friske det opp med en energigivende hårmaske. Her lister vi opp hårkurer som myker opp, gir glans og reparerer håret i dybden.

Tilfør fuktighet.
Et slitt hår er ofte fuktfattig. Myk opp hårstråene med en intensiv fuktighetskur slik at håret får tilbake sin tidligere glans og smidighet. Du kan for eksempel se etter ingredienser som hyaluronsyre og olje på pakningen.

Reparer med en proteinkur.
Når håret er skadet, er hårtuppene flisete og det ytterste laget av håret er svekket. En kur beriket med protein styrker håret samtidig som den forhindrer at flere hårstrå brekker. Resultatet? Et sunnere hår som både er friskere  –og ser friskere ut.

Få tilbake glansen.
Kjemiske behandlinger, regelmessig bruk av stylingverktøy og noe så hverdagslig som en vanlig hårvask gjør håret slitent etter en stund – og dermed kan det begynne å se flatt og livløst ut. Gi håret ny energi med en hårkur som fokuserer på å tilføre glans.

Sats på en kur som gjør håret tykkere.
Når håret slites, kan det også føre til færre hårstrå. Sats derfor på en hårkur som gjør håret tykt og fyldig igjen. Ingredienser som hjelper håret til å se tykkere ut, kan komme fra både naturlige og syntetiske kilder. 

 

Hvordan får jeg best effekt av hårkuren?


For at kuren skal gi deg det beste resultatet, er det viktig at du bruker den på riktig måte. I motsetning til det mange tror, bør du bruke hårkur før balsam, og ikke som et avsluttende steg i hårpleierutinen. Vi veileder deg trinn for trinn og viser hvordan du får hårkuren til å gi maksimalt med omsorg til et slitt hår.

1. Først sjampo.

En sjampo rengjør håret i dybden og tilfører pleiende ingredienser. En ren hodebunn, fri for smuss og oljer, legger til rette for at hårkuren gir deg det resultatet du vil ha.

2. Påfør hårkuren.

Etter at du har brukt sjampo, påfører du den hårkuren du har valgt til håret ditt. Arbeid den inn i hele håret – også i hodebunnen og lengdene. La kuren eller hårmasken virke så mange minutter som er angitt på pakningen – og gjerne noen minutter til!

3. Gi hodebunnen en massasje.

Samtidig som du lar kuren virke, kan du passe på å gi hodebunnen en deilig massasje. I tillegg til å gjøre deg litt herlig avslappet, stimulerer massasjen blodsirkulasjonen, slik at hårsekkene kan ta imot ekstra mye næring.

 4. Avslutt med balsam.

Tid for det siste steget – balsam! En balsam lukker skjellaget på hvert enkelt hårstrå, slik at alle de pleiende stoffene fra kuren blir værende i håret. Balsam har dermed en beskyttende effekt

Les mer

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online
Få din bestilling levert direkte hjem til døren
Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331