Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Makeuptutorial: Fra jobb til after work

Med noen få enkle hacks kan du også lage en lekker look til julebordet! Isabella, makeupartist hos KICKS, viser deg hvordan du forvandler makeupen fra hverdagsfin til partyklar, trinn for trinn. Bli med på hennes tutorial!

Trinn 1 – Frisk opp basen

Spray setting spray over hele ansiktet og klapp inn i huden med en stor makeupsvamp for å gi makeupbasen glow og bedre holdbarhet.  

Trinn 2 – Varm opp med bronzer

Varm opp ansiktet med solpudder som du børster på kinnene med en luftig makeupkost. Legg også bronzeren på globeskyggen for å gi øyemakeupen mer dybde. 

Trinn 3 – Børst rouge på kinnene

Gi kinnene en tydelig, frisk nyanse. Børst sjenerøst midt på kinnene – litt ekstra rouge gir raskt et våkent og friskt utseende. 

Trinn 4 – Matt ned med pudder

Påfør et matt pudder på de områdene i ansiktet ditt der du lett blir blank. Det gjør også at sminken sitter bedre.

Trinn 5 – Fiks partyskyggen

Ingenting gir raskere partystemning enn glitter. Legg en glitrende øyenskygge på hele øyelokket og innerst i øyekroken med en stor øyenskyggekost.

Trinn 6– Legg eyeliner & sett på løsvipper

Gjør eyelineren bredere og lengre med et kullsvart flytende produkt. La vingen virkelig synes. Sett på favorittvippene dine for å gi øynene dine et ekstra glamorøst preg. Tydelige øyevipper gir øynene mer fokus og gjør looken din festlig umiddelbart. 

Trinn 7 – Mal leppene

Velg en leppestift som passer for deg og tegn over en matchende leppepenn. Leppepennen gjør at leppefargen sitter bedre og gir en skarp kontur. En flytende leppestift sitter best og er perfekt til festkvelden.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331