Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

How to – Enkel manikyr med striper

Negler med fine mønstre ser avanserte ut, men er lettere enn du tror å fikse! KICKS makeupartist Åsa viser – steg for steg – hvordan man lager en trendy manikyr med striper.

Steg 1 – Form neglene 

Lag en fin lengde og form med en glass-fil, som forsiktig og raskt former neglene dine. Bruk en rund fil med en spiss tupp for å få tilgang overalt. Den runde filen er også perfekt for å file forsiktig ved siden av neglebåndene.  

Steg 2 – Begynn med en underlakk  

Påfør en underlakk som beskytter neglene dine mot misfarging, gjør dem sterkere og også gir et godt grunnlag for neglelakken. Med en underlakk blir neglelakken glattere, samtidig som den sitter mye bedre.  

Steg 3 – Klistre negletape på neglene  

Mål negletapen mot neglene dine. Fest dem horisontalt eller vertikalt – eller hvorfor ikke diagonalt! Forsikre deg om at tapen sitter tett mot neglene.  

Steg 4 – Lakk neglene i ønsket farge  

Påfør neglelakk i ønsket farge. Påfør 2 strøk om nødvendig for å få en dekkende farge. Begynn å påføre ved siden av negletapen og trekk i lange raske strøk oppover, slik at det er lettere å få jevne kanter. Hvis kanten ved siden av negletapen er veldig glatt, vil manikyren se mer profesjonell ut.  

Steg 5 – Dra bort tapen  

Fjern negletapen før neglelakken har tørket. Dra rett opp slik at stripene blir jevne og fine. Hvis du trekker av tapen når neglelakken er tørr, er det vanskelig å få fine linjer.  

 Steg 6 – La tørke 

Vent til neglelakken er helt tørr, sånn at stripene dine ikke blir ødelagte av overlakken. 

 Steg 7 – Avslutt med en overlakk 

Påfør et strøk overlakk som gir både glans og holdbarhet. Påfør gjerne slik at overlakken havner litt under neglen, så hele tuppen er beskyttet der lakken vanligvis går av først. Dette gjør at neglelakken holder enda bedre.  

Les mer

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online
Få din bestilling levert direkte hjem til døren
Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331