Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Get your bronze on!

Hjelp vårfargen i gang og fyll opp baderomsskapet med solkyssede produkter! Bronzer, selvbruning, highlighters og fuskefregner gir en touch av sommer og gjør deg kjapt herlig vårfresh.
 1. JOBB MED FARGEN Få vårens hotteste (og sikreste) farge med selvbruning. Med selvbruningsdråper som blandes med dag- eller nattkrem kan du enkelt skreddersy brunfargen og bygge den gradvis opp.
 2. HOLD FARGEN VED LIKE Forsterk og vedlikehold juksefargen med selvbruning i sprayform. Sprayen kan brukes over makeup og farger ikke av. Med dette produktet, som gir gradvis farge, kan du jobbe med brunfargen når som helst i løpet av dagen.
 3. FREMHEV MED GLØD Glød er minst like viktig for sommerfølelsen og får huden din til se utendørsfrisk ut. Bruk en glødgivende primer i ansiktet og legg til ekstra glød med en highlighter.
 4. BRONZER ETTER HUDTYPE Om det er solpudder eller flytende bronzer som passer best for deg, er avhengig av hudtype og smak. Pudder er lett å bruke og passer for de fleste. Hvis du har fet hud, har det dessuten en mattende effekt. Tørr hud får i stedet en fuktig finish med flytende bronzer.
 5. LAG SOMMERFREGNER Bruk en øyebrynsblyant til å lage fuskefregner. Tegn på en blanding av store, myke fregner og mer definerte prikker. En kombinasjon av både duse og skarpere prikker gir et mye mer naturtro resultat.
 6. SKAP NATURLIG BALANSE Legg bronzer på kinn, tinninger og også litt på haken og nesetippen, der solstrålene gir mest farge, så får du en gyllen look som ser naturlig ut.

Les mer

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331