Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Fiks kveldslooken med Buxom

Se hvordan KICKS makeupartist Lisa legger en enkel, kjapp og effektiv kveldslook med produkter fra Buxom på bare fire steg.

Slik gjør du

Steg 1: Fokuset i denne kveldslooken er øynene og det første steget er å markere vipperadene, både de øvre og nedre, med Buxom Hold The Line Waterproof Eyeliner i den svarte fargen Call Me. Denne eyelineren er skikkelig pigmentert, den kladder ikke og er vannfast, noe som gjør at den holder hele kvelden. Den gir skarpe linjer og konturer, men man kan også tone ut den for å få en smokey eye effekt. 

Steg 2: Med Buxoms Boss Babe Dolly Eyeshadow Palette, som inneholder både matte og metalliske skygger er det enkelt å lage mange ulike looks. Her velger vi å jobbe med en mørk skygge langs vipperaden og sote den ut oppover. En lysere rosa skygge appliseres så i globallinjen for å tone ut kantene enda mer og for å få øynene til å poppe. En beige skygge legges så på brynsbenet for å få et løft under øyenbrynet, og vi avslutter med å tone ut eyelineren langs den nedre vipperaden med den mørke skyggen. 

Steg 3: For å maksimere løsvippe-effekten med masse volum bruker vi Buxom Xtrovert Mascara. Den gir intensivt og byggbart volum takket være den X-formede børsten, og den sitter i opptil tolv timer uten å smuldre eller kladde. 

Steg 4: Ingen look er komplett uten Buxoms lipgloss! Denne looken avsluttes derfor med Buxom Full-On Plumping Lip Polish i fargen Clair, som både gir skimmer og en mild pirrende plumpingeffekt. 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331