Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

6 hacks for din hudpleierutine

Oscar Hallström, personal shopper på KICKS Flagship Gallerian i Stockholm deler sine beste hacks for huden. Gjør hudpleierutinen din hakket hvassere med disse smarte tipsene!

1. Maksimer leirmasken med mist
Spray en fuktightesgivende ansiktspray over ansiktet før du legger din leiremaske, så blir den enda mer effektiv. Bruker du en mist først gjør det også at masken blir enklere å vaske av når du er ferdig.

2. Oppkvikkende med kulde
Oppbevar dine eye patches (øyemasker) eller øyekremer i kjøleskapet, så blir de kjølige og deilige. Kjøligheten demper hevelser og du vil føle deg mer oppkvikket. Eye patches kan dessuten legges på andre deler av ansiktet som trenger ekstra pleie, som for eksempel over nesen, haken eller mellom øyenbrynene.

3. Gjør din foundation hudpleiende
Bland foundation med serum, så får du ekstra hudpleieeffekt i løpet av dagen. Blandingen gir også din foundation en mer naturlig finish.

4. Bort med kvisen
Når du har en kvise på gang, kan du forsøke å stoppe den ved å legge en leirmaske akkurat på området og la den virke over natten. Det gamle trikset med å bruke tannkrem på kvisen er best å unngå, da tannkrem er for sterk for huden din og kan skade hudbarrieren.

5. Sov med fuktmaske
Få ut det meste av fuktmasken ved å sove med den. I løpet av natten tar huden din opp ingrediensene i hudpleien fin enda bedre. Du vil derfor våkne med mykere og sterkere hud. Som med en ansiktsmaske en til to ganger i uken og påfør først ansiktsvann for å maksimere effekten

6. Hold tørrheten borte
Bruk ansiktsvann, såkalt toner, i din hudpleierutine hvis du lett blir tørr på overflaten. Påfør toneren på huden med hendene etter rengjøring. Det mykgjør huden din og gjør påfølgende produkter mer effektive. Du kan også klappe toner eller spray en mist over ansiktet ditt i løpet av dagen når du føler deg tørr. Velg gjerne toner med C-vitamin, som gir ekstra glød.

Les mer

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331