Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

BLACK WEEK 27.11: 20% på ALT. Angi koden: KICKS20. Bli medlem i dag og få 25%. Vilkår gjelder.

Internasjonale kvinnedagen: Ekstra fokus på alle kvinner

Trend
I hele verden fokuserer vi på kvinner i alle aldre på den internasjonale kvinnedagen. Viste du at internasjonale kvinnedagen ble etablert allerede i 1910 og siden 1978 har vært med på FNs liste som merkedag. Vi feirer dagen ved å fortelle historien bak noen av våre mest populære og vellykkede varemerker, grunnlagt av kvinner.

Anastasia

Se flere

Anastasia Soare er internasjonalt kjent som «the eyebrow guru», eller som bl.a. Oprah Winfrey kaller henne «the queen of eyebrows». Anastasia er et ledende varemerke i både L.A og i resten av verden. Til Anastasias salonger går mange av verdens kvinnelige kjendiser for å la Anastasia forme øyenbrynene deres og legge en perfekt look. I Anastasias sortiment inkluderes også de populære øyenskyggepalettene Modern Renaissance, Prism og Subculture.

Chloè

Se flere

Motehuset Chloè ble grunnlagt i 1921 av Gaby Aghion. Gaby ville lage mote som alle hadde råd til, hun laget derfor en kolleksjon av høy kvalitet som hun kalte "prêt à porter" (ready to wear). I 1975 ble den første Chloè duften lansert som ble en internasjonal suksess.  

Estèe Lauder

Se flere

Estèe Lauder ble grunnlagt i New York 1946 med kun fire produkter i sitt sortiment. 20 år senere er det et internasjonalt varemerke med forhandlere i både Hongkong og London. Estèe Lauder mente at alle kvinner var naturlig vakre. I sortimentet finner du bestselgende serien Advanced Night Repair og i tillegg til populære makeup – og hudpleiemerker som Clinique som er utviklet av dermatologer.

Helena Rubinstein

Se flere

Helena Rubinstein opprettet sitt eget varemerke i 1902, bare noen tiår senere hadde hennes varemerke vokst seg til et skjønnhetsimperium. Viste du at Helena Rubinstein var den første som lanserte vannfast mascara? I løpet av 1900-tallet fortsatte Helena å utvikle sine produkter og fikk øynene opp for hudpleie. På 50-tallet lanserte hun den populære anti-age serien og en ny inndeling av hudtyper. 

Carolina Herrera

Se flere

Carolina Herrera ble født i 1839 og har vært aktiv i 30 år. I 1988 utviklet hun sin første duft og i dag finner du flere parfymer både for mann og kvinne. Allerede før parfymen hadde kommet ut i butikk var Carolina Herreras seneste duft "Good Girl" et samtaleemne – flasken er formet som en stillet sko! Akkurat som flasken er duften leken, forførende og feminin med noter av tonka bønne, kakao, tuberose og jasmine.

Les mer

Julegavetips til pappa 2021

Eksperttips
Julegaven til far er som regel en vanskelig nøtt å knekke. Spør du hva pappa ønsker seg i julegave er det ofte noen av de følgende standardsvarene: 1. «snille barn», 2. «Jeg trenger nye sokker…» eller 3. «Jeg vet ikke». Men vi vet hva pappaer kan bli glad å finne under juletreet!

Julegavetips til henne 2021

Eksperttips
Samme utfordring hvert år. Det er ikke lett å finne den perfekte julegaven til kjæresten, samboeren eller kona. Glem siste-liten-gaven i år og finn en gave som får øynene hennes til å glitre. For det er hun verdt!

Julegavetips til han 2021

Eksperttips
Jakten på den perfekte julegaven til ham har startet! Julens beste harde pakker finner du hos oss på KICKS. Her er ønskelisten han glemte å skrive!

Julegavetips til mamma 2021

Eksperttips
Har moren din allerede alt hun trenger? Gjør likevel en innsats for å gjøre henne glad til jul – hun fortjener tross alt det beste! Skjem henne bort med en gave som hun virkelig kan nyte.

Morsdag 2021: Guide til den perfekte gaven

Eksperttips
Hvorfor ikke gi mamma egentid, luksus eller en tidløs klassiker? Finn din morsdagsgave til morsdagen 2021 hos KICKS.

Valentinesdag 2021: Tips til romantisk gave

Eksperttips
Vi hjelper deg å finne den perfekte gaven til valentinsdagen 2021. Gi en klassisk romantisk gave som blomster eller konfekt i en overraskende versjon! Få inspirasjon fra våre valentinesdagstips til kjæresten din, eller til en annen som trenger litt ekstra kjærlighet.

Leter du etter en sommergave? KICKS ultimate gaveguide

Eksperttips
Ønsker du tips på bursdagsgave, sommergave, bryllupsgave eller en vertinnegave? Hos oss på KICKS finner du sommergaven til alle anledninger.

Skjønnhetsekspertenes luksus tips

Eksperttips
KICKS erfarne skjønnhetseksperter forteller om sine egne produktfavoritter som gir luksusfølelse.

Bli fin til 17. mai!

Eksperttips
En av årets største festdager står for tur og mange ønsker en naturlig og romatisk look til 17.mai. Vi guider deg til hvordan du får den perfekte makeupen som også sitter hele dagen.

Julegaver til under 200 kr

Eksperttips
Det finnes massevis av herlige julegaver til en billigere penge. Vi viser deg noen av våre favoritter.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort