Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Show More of You! Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30%. Gjelder Lancome, Urban Decay, YSL, Kiehl's & Biotherm.

Brow Wiz Medium Brown
Brow Wiz Medium Brown

Brow Wiz Medium Brown

Anastasia

Med Anastasia Beverly Hills Brow Wiz øyenbrynspenn er det slutt på tynne øyenbryn. Pennen kan skrus og behøver derfor ikke å spisses.
260 kr
Medium Brown
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Brow Wiz
p899247
v43880988
Anastasia
NOK
260

Omtaler

Annie | 22-12-2019
Helt grei, er god å jobbe med. Et problem har vært at børste delen på denne har knekt av i plast delen på begge jeg kjøpte, så kan ikke skryte av kvaliteten på dette da jeg vet flere har slitt med det samme...
B | 23-11-2019
Kjapt og enkelt. Denne gir en naturlig look, som det er vanskelig å få til med andre produkter. Kjøper denne for tredje gang, noe som lommeboken ikke setter pris på. Skulle ønske prisen var mer rimelig eller at produktet ikke ble så fort brukt opp.
Silje | 28-08-2019
Trodde det var overdrevet når alle sa denne var magisk.. Det var det ikke! Fine farger, lett å påføre og varer lenge. Ser mer naturlig ut og er lettere å kontrollere en f.eks. dipbrow. Eneste minus er at den går tom fort.

Mer Informasjon

Med Anastasia Beverly Hills Brow Wiz øyenbrynspenn er det slutt på tynne øyenbryn. Pennen kan skrus og behøver derfor ikke å spisses. Den har en kladdfri formula som gir et naturlig resultat, er enkel å påføre og holder hele dagen. I motsatt ende har den en brynsbørste som gjør det enkelt å fiksere og forme øyenbrynene. Sammen gir børsten og pennen naturlig vakre og velformede øyenbryn.
Brow Wiz fås i 10 ulike farger/nyanser: Auburn, Blonde, Caramel, Chocolate, Dark Brown, Ebony, Granite, Medium Brown, Soft Brown og Taupe.
Vinner av KICKS Beauty Awards 2017: Beste øyebrynsprodukt.
Farge:Brun
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331