Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

25% på ansiktspleie fra Lancôme. Gjelder t.o.m 26/3. 

Brow Wiz Medium Brown
Brow Wiz Medium Brown

Brow Wiz Medium Brown

Anastasia

Med Anastasia Beverly Hills Brow Wiz øyenbrynspenn er det slutt på tynne øyenbryn. Pennen kan skrus og behøver derfor ikke å spisses.
245 kr
Medium Brown
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ragnhild | 11-03-2019
Jeg er lys blond, men har alltid hatt mørkere bryn naturlig. Bruker fargen Caramel som matcher perfekt. Ikke for varm og ikke for mørk. Jeg prøvde alle mulige slags «dupes» for denne, men skjønner virkelig nå hvorfor den er så populær. Ser alltid naturlig ut og gir ikke et veldig sminket og hardt uttrykk. Anbefales❤️.
Anne Marie | 26-02-2019
Den beste øyenbrynspennen jeg har brukt! Har sikkert kjøpt denne på nytt mer enn ti ganger. Det eneste negative er at kosten ofte faller av..
Rebecca | 17-02-2019
Bruker bare denne, Kjempe bra. Men av en aller annen grunn får jeg den alltid knekt når jeg bestiller fra kicks.

Mer Informasjon

Med Anastasia Beverly Hills Brow Wiz øyenbrynspenn er det slutt på tynne øyenbryn. Pennen kan skrus og behøver derfor ikke å spisses. Den har en kladdfri formula som gir et naturlig resultat, er enkel å påføre og holder hele dagen. I motsatt ende har den en brynsbørste som gjør det enkelt å fiksere og forme øyenbrynene. Sammen gir børsten og pennen naturlig vakre og velformede øyenbryn.
Brow Wiz fås i 10 ulike farger/nyanser: Auburn, Blonde, Caramel, Chocolate, Dark Brown, Ebony, Granite, Medium Brown, Soft Brown og Taupe.
Vinner av KICKS Beauty Awards 2017: Beste øyebrynsprodukt.
Farge:Brun
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331