Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Nudit Deodorant Anti-Transpirant Roll-On 50 ml
Nudit Deodorant Anti-Transpirant Roll-On 50 ml

Nudit Deodorant Anti-Transpirant Roll-On 50 ml

Helena Rubinstein

Helena Rubinstein Nudit Deodorant Anti-Transpirant Roll-On. Helena Rubinsteins ikoniske deodorant NUDIT har antiperspirant-virkning.
230 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Nudit Deodorant Anti-Transpirant Roll-On
p583130
v29731940
Helena Rubinstein
NOK
230

Omtaler

Hanne | 01-10-2018
Lukter godt, men holder meg ikke tørr og luktfri
Silje Askheim | 11-08-2018
Lukter godt, og holder deg fresh igjennom dagen. Svir ikke hvis man påfører rett etter barbering. Det eneste jeg har å utsette på den er at den smitter av ganske mye på klærne, den kan bli litt pudrete når den tørker og er ikke supereffektiv som antiperspirant.
Cecilie | 16-06-2018
Har prøvd mange forskjellige deodoranter, men denne er best. Ingen i nærheten engang! Mild god duft, og super mot lukt og fukt.

Mer Informasjon

Helena Rubinstein Nudit Deodorant Anti-Transpirant Roll-On. Helena Rubinsteins ikoniske deodorant NUDIT har antiperspirant-virkning.
Denne alkoholfri deodoranten holder huden frisk hele dagen og er velegnet til selv de sarteste hudtyper. Den har en fin duft av sitrusblomst med en sensuell, treaktig bunnote.
Duften åpner med en toppnote av appelsin og bergamott, hjertenoten er en vakker bukett av blomster og te, og bunnoten lokker med sandeltre, patsjuli og musk. Uten alkohol (etanol).
Applicera på rengjord och torr hud.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331