Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Akkurat nå! Dobla poeng på våre mest populære merker innenfor Conscious!

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

A-VITAMIN

Passer for: moden hud samt hud med akner og/eller pigmentering.
Når det gjelder antialdring, er det ingenting som slår A-vitamin og retinol, som er noe av det mest hudforyngende som finnes. Retinol er en type A-vitamin i veldig små molekyler som har evnen til å trenge ned i hudens nedre lag og stimulere cellene. På den måten styrkes og repareres hudens kollagen og elastin, noe som gjør huden spenstig og myk. A-vitamin stimulerer også cellefornyelsen, slik at hudoverflaten raskere får nye, friske hudceller og strålende glød.

VITAMIN B3

Passer for: følsom og tørr hud, virker mot rosacea og rødflammet hud.
Vitamin B3, som i innholdsdeklarasjonen kalles niacinamid, er høyaktuelt innen hudpleie akkurat nå. Det fuktighetsgivende vitaminet øker produksjonen av fettmolekylet ceramid i huden og gjør den mer robust. Når ceramidproduksjonen øker, styrkes hudens naturlige barriere, slik at det blir lettere å bevare fuktigheten og stenge ute skadelige og irriterende stoffer. Styrkende vitamin B3 har derfor en ekstra positiv effekt på følsom og reaktiv hud.

C-VITAMIN

Passer for: alle, spesielt deg som har pigmentflekker.
Har du problemer med pigmentforandringer, bør du passe på at hudpleien inneholder C-vitamin, som også kalles askorbinsyre. Den effektive antioksidanten bleker mørke flekker og gir effektiv beskyttelse mot frie radikaler, som forårsaker rynker, slapphet og pigmentforandringer. Når huden utsettes for mye sol, blir C-vitaminet som forekommer naturlig i hudoverflaten, brutt ned. Ved å gi huden enC-vitamininnsprøyting kan du altså reparere solskader. Dessuten styrker C-vitamin kollagenet i huden, noe som gjør den fastere.

E-VITAMIN

Passer for: alle hudtyper, spesielt følsom og tørr hud.
Når huden føles stresset og ute av balanse, er det E-vitamin du trenger. Reparerende E-vitamin styrker og gjenoppretter hudens fuktighetsbarriere og nøytraliserer frie radikaler som påskynder hudens aldring. I likhet med C-vitamin forekommer E-vitamin naturlig i huden og brytes ned av sollys. Ved å tilføre huden E-vitamin kan du dempe rødhet på grunn av solskader og bygge opp hudens motstandskraft. Det betennelsesdempende vitaminet hjelper også mot arr og rifter. I ingredienslisten på hudpleieproduktene er E-vitamin angitt som tokoferol.

Les mer

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331