Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

A-VITAMIN

Passer for: moden hud samt hud med akner og/eller pigmentering.
Når det gjelder antialdring, er det ingenting som slår A-vitamin og retinol, som er noe av det mest hudforyngende som finnes. Retinol er en type A-vitamin i veldig små molekyler som har evnen til å trenge ned i hudens nedre lag og stimulere cellene. På den måten styrkes og repareres hudens kollagen og elastin, noe som gjør huden spenstig og myk. A-vitamin stimulerer også cellefornyelsen, slik at hudoverflaten raskere får nye, friske hudceller og strålende glød.

VITAMIN B3

Passer for: følsom og tørr hud, virker mot rosacea og rødflammet hud.
Vitamin B3, som i innholdsdeklarasjonen kalles niacinamid, er høyaktuelt innen hudpleie akkurat nå. Det fuktighetsgivende vitaminet øker produksjonen av fettmolekylet ceramid i huden og gjør den mer robust. Når ceramidproduksjonen øker, styrkes hudens naturlige barriere, slik at det blir lettere å bevare fuktigheten og stenge ute skadelige og irriterende stoffer. Styrkende vitamin B3 har derfor en ekstra positiv effekt på følsom og reaktiv hud.

C-VITAMIN

Passer for: alle, spesielt deg som har pigmentflekker.
Har du problemer med pigmentforandringer, bør du passe på at hudpleien inneholder C-vitamin, som også kalles askorbinsyre. Den effektive antioksidanten bleker mørke flekker og gir effektiv beskyttelse mot frie radikaler, som forårsaker rynker, slapphet og pigmentforandringer. Når huden utsettes for mye sol, blir C-vitaminet som forekommer naturlig i hudoverflaten, brutt ned. Ved å gi huden enC-vitamininnsprøyting kan du altså reparere solskader. Dessuten styrker C-vitamin kollagenet i huden, noe som gjør den fastere.

E-VITAMIN

Passer for: alle hudtyper, spesielt følsom og tørr hud.
Når huden føles stresset og ute av balanse, er det E-vitamin du trenger. Reparerende E-vitamin styrker og gjenoppretter hudens fuktighetsbarriere og nøytraliserer frie radikaler som påskynder hudens aldring. I likhet med C-vitamin forekommer E-vitamin naturlig i huden og brytes ned av sollys. Ved å tilføre huden E-vitamin kan du dempe rødhet på grunn av solskader og bygge opp hudens motstandskraft. Det betennelsesdempende vitaminet hjelper også mot arr og rifter. I ingredienslisten på hudpleieproduktene er E-vitamin angitt som tokoferol.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331