Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Slik velger du rett mascara

Mascara er et av de viktigste produktene i sminkevesken, men til tross for det enorme utvalget kan det være vanskelig å finne den rette. Trikset er å velge den mascarabørsten som er best for nettopp deg! KICKS forteller deg hvordan.

Megabørste – når du vil maksimere volumet

Store, tykke og megafyldige mascarabørster gir et intenst og dramatisk resultat. Jo tettere børstehårene sitter, desto mer volum får du på vippene. Det kan føles litt vanskelig å håndtere skikkelig store børster, men når du først har fått teken, vil de oppfylle drømmen om maksimale vipper. 

PS! Har du tynne, korte vipper? Bruk vippetang og mascaraprimer for å få et bedre og mer holdbart resultat.

Gummibørste - når du vil ha separerte vipper

Gummibørster er gode til å fordele mascara jevnt på alle vippene. De gir et pent og velseparert resultat, særlig den typen som er formet som en liten kam. Gummibørster gjør det også enkelt å bygge opp volum lag for lag. 

Kjegleforme børste – når du vil ha maksimal lengde på vippene

En børste som er smalere øverst, altså kjegleformet, er perfekt for deg som vil bygge lengde. Disse mascarabørstene gir også litt volum, men holder vippene elegante og separerte, slik at resultatet blir mer naturlig. Den smale tuppen gjør det også lett å komme til alle vippene.

Vinklet børste – når du vil ha perfekt bøyde vipper

En bøyd eller vinklet mascarabørste bidrar til å gi vippene en ordentlig ”schwung” og en fin, holdbar form – nærmest som en innebygd vippetang. Også vinklede børster følger prinsippet om at tykkere børster og tettere strå gir mer volum.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331